https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Vanaf oktober is de eerste Nederlandse versie van het populaire MTV-programma te zien.

Deze dames gaan op zoek naar hun perfect match in de Nederlandse ‘Are You The One?’

Na acht Amerikaanse seizoenen komt ‘Are You The One?’ eindelijk naar de lage landen. MTV stelt de tien Nederlandse meiden voor die vanaf 17 oktober op zoek gaan naar hun perfect match.


In de MTV-realityreeks ‘Are You The One?’ worden kandidaten aan elkaar gekoppeld op basis van een algoritme. Vervolgens worden ze samen in een villa op een tropische bestemming gezet. Het addertje onder het gras: ze weten niet wie hun match is. Willen ze op het einde de jackpot winnen, dan moeten ze uitzoeken wie van hun huisgenoten volgens de wetenschap perfect bij hen past. Love triangles, bedrog en vééél drama zijn het programma niet vreemd, wat het grote succes van het format verklaart.

In 2014 al werd het eerste seizoen van de reeks uitgezonden. Nog zeven Amerikaanse seizoenen later krijgt Nederland eindelijk een eigen reeks. Vanaf zondag 17 oktober zie je op MTV hoe tien Nederlandse mannen en tien Nederlandse vrouwen uitzoeken wie het best bij hen past. Op de Nederlandse streamingdienst Videoland begint het programma al op 15 oktober. Deze tien dames zijn helemaal klaar voor de liefde.

Yasmin (32)


De stoere en sportieve Yasmin is fan van vechtsport, houdt van dansen en staat als het kan graag op haar snowboard. Het enige wat ze nog mist, is een man met wie ze haar passies kan delen. Yasmin is op zoek naar een vent met veel humor en iemand die haar genoeg tegengas kan bieden.

Floor (31)


Floor is een gezelligheidsdier en niet op haar mondje gevallen. ‘Work hard play hard’ is haar levensmotto. Ze zoekt dan ook een man met pit en ambitie. Floor valt op grote mannen die zelfverzekerd zijn en haar behandelen als een prinses. Mannen die geen initiatief tonen, onbetrouwbaar zijn en geen moeite doen, vindt ze een afknapper.

Rabia (29)


De mooie Rabia weet precies wat ze wil en waard is. Ze werkt als producer en droomt van een eigen modelijn. Ze krijgt het warm van een echte romanticus en eerlijkheid is voor haar heel belangrijk. Rabia is gek op haar familie en droomt van een groot gezin.

Shanice (24)


Shanice is een stoere en sportieve vrouw. Met haar werk als lerares voor moeilijk opvoedbare kinderen laat ze ook haar zorgzame kant zien. Ze is op zoek naar een gespierde, zorgzame en verzorgde man. Ze houdt niet van jaloerse types en ze knapt af op mannen die kleiner zijn dan zij.

Maartje (25)


De altijd vrolijke Maartje is helemaal klaar voor de zoektocht naar een maatje met wie ze haar hele leven kan delen. Ze heeft ondanks haar lieve uitstraling een pittige kant en is niet bang om op een man af te stappen. Maartje houdt van mannen met donker haar, een mooie uitstraling en een sportief lichaam. Daarnaast is het heel belangrijk dat ze met hem kan lachen.

Dividivi (24)


De spontane Dividivi is naar eigen zeggen niet gemaakt om single te zijn. Ze houdt van het spel der verleiding en valt eerder op innerlijk dan op uiterlijk. Een zelfverzekerde man met humor zijn pluspunten voor haar. Dividivi houdt niet van jongens die niet zelfstandig zijn en te veel opscheppen.

Damiët (26)


De Rotterdamse Damiët heeft een energieke en spontane persoonlijkheid. Ze is geïnteresseerd in anderen en weet met haar social skills mannen makkelijk te verleiden. Ze houdt van zelfverzekerde, lieve en slimme mannen. Aan arrogante mannen met een ego heeft Damiët een hekel.

Irene (24)


De ambitieuze en sportieve Irene is een echte strijder en gaat recht op haar doel af. Fitness is haar leven en ze houdt ervan om mensen te motiveren. Ze is op zoek naar een ambitieuze en sportieve man die ook van een feestje houdt. Een verzorgd uiterlijk staat hoog op haar lijstje. Ze kan niet wachten om alle jongens te ontmoeten en de connecties aan te gaan.

Michèle (24)


De enthousiaste Michèle heeft een heel energieke en vrolijke persoonlijkheid. Ze woont in Scheveningen en is regelmatig op het strand te vinden. Eerlijkheid en vertrouwen staan bij Michèle op nummer één. Die twee dingen zijn voor haar dan ook heel belangrijk in een relatie. Ze is op zoek naar een zorgzame man met wie ze uren kan lachen en met wie ze de wereld kan ontdekken.

Faby (21)


Faby is opgegroeid in Spanje en heeft een energieke, positieve persoonlijkheid. Ze is een temperamentvolle latina en een zeer ambitieuze dame. Ze is op zoek naar een grote, afgetrainde man die zorgzaam, zelfzeker en ambitieus is zoals zij. Faby knapt af of arrogante types en té ijdele mannen.

Vanaf 17 oktober zie je ‘Are You The One?’ elke zondag om 19u op MTV. 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content