https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @hollandsnexttopmodel

Met wie ga jij kijken?

MUST SEE: nieuw seizoen van ‘Holland’s Next Top Model’

Herlinde Matthys

Het Nederlandse programma ‘Holland’s Next Top Model’ is terug! De allermooiste meisjes en jongens uit Nederland strijden vanaf maandag 3 september opnieuw om de felbegeerde titel van hét nieuwe topmodel van Nederlandse bodem binnen te rijven.


‘Holland’s Next Top Model’ (HNTM) gaat opnieuw zoals de vorige 10 seizoenen op zoek naar het meest fotogenieke meisje of jongen van Nederland. Net als ‘America’s Next Top Model’ met de legendarische Tyra Banks staat de Hollandse versie garant voor heel wat drama. Wat wil je ook als je een tiental jonge mensen die allemaal hetzelfde willen – een internationale carrière als model – samen steekt in één huis.

Er werden uit talloze inzendingen 80 prachtige meisjes en jongens gekozen. Tijdens de eerste aflevering krijgen we te zien hoe zij auditie doen op een groot schip in Rotterdam. Ze hebben allemaal dezelfde droom, maar er is slechts eentje die de felbegeerde titel van ‘Holland’s Next Top Model 2018’ zal binnenrijven.

Hunks en babes


De juryleden dit seizoen zijn de bekende fotograaf Nigel Barker – bekend als jurylid uit ‘ANTM’ -, Kim Feenstra – de winnares van ‘HNTM’ in 2007 – en internationaal stylist JeanPaul Paula. Anna Nooshin neemt zoals vorig jaar de presentatie voor haar rekening.

Het nieuwe seizoen is vanaf maandag 3 september om 20u30 te bekijken op RTL 5 of voor wie deze zender niet kan nemen in België via de online streamingdienst Videoland. Voor 8,99 euro per maand kan je elke week volgen wie een stapje dichter bij haar droom komt en wie een modellencarrière voorgoed op haar buik mag schrijven. Bekijk hieronder alvast de allereerste beelden. We kunnen nu al verklappen dat er heel wat hunks en babes tussen zitten!

De allereerste beelden van de HNTM casting!

Hier zijn ze dan: de allereerste beelden van onze beeldschone modellen! ? Maak kennis met onze top 80 in aflevering 1, aanstaande maandag bij RTL 5 en Videoland.

Posted by Holland's Next Top Model on Tuesday, August 28, 2018
Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content