Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Vanaf oktober hebben we wekelijks een date met de televisiezender MTV!

Ook de mannelijke deelnemers van het Nederlandse ‘Are You The One?’ zijn bekend

Ysaline Pollet

Na de bekendmaking van de vrouwen weten we nu ook welke mannen op zoek gaan naar de ware in de Nederlandse versie van het MTV-programma ‘Are You The One?’. Wie van hen maakt kans op het vinden van een match? Wij zetten ze een voor een voor je op een rijtje.


Vanaf oktober hebben we wekelijks een date met de televisiezender MTV, en dat voor de Nederlandse versie van ‘Are You The One?’. In de realityreeks worden de kandidaten aan elkaar gekoppeld op basis van een algoritme, maar de deelnemers weten niet wie bij hen past. Samen gaan ze het spel aan om uiteindelijk tot een ultieme match te komen én 200.000 euro te winnen.

Eerder wisten we al welke vrouwen hun kans wagen op het tropische eiland. Nu zijn ook de mannen bekend. Dit zijn ze.

JB (25)


JB is een ijdeltuit die gek is op knappe vrouwen. Hij is niet op zijn mondje gevallen en kan heel lief, maar ook dominant zijn. Hij is dan ook op zoek naar een zorgzame vrouw die hem wat tegengas geeft.

Ivo (26)


Ivo is perfectionistisch, sportief en een echte knuffelbeer. Hij zoekt dan ook een lieve en zachte vrouw. Hij runt een bedrijf in installatietechniek. Hij is minstens een keer per week bij de kapper te vinden om zich te laten opfrissen voor het weekend.

Jamal (27)


De sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen wat erin zit. Hij is enorm zorgzaam en ambitieus, en wil die ambitie delen met zijn perfecte match. Daarnaast heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, waarvan de belangrijkste: dat ze net als hij goed kan koken.

Jaap (25)


Jaap is klaar om serieus de liefde te vinden. Met zijn zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Hij is op zoek naar een gekke en spontane vrouw die niet te arrogant is en waarmee hij lekker kan grappen en kletsen.

Nuri (28)


Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Omdat zijn omgeving bezig is met huisje-boompje-beestje vindt ook Nuri het tijd om op zoek te gaan naar een vrouw waarmee hij zijn leven kan delen. Hij is een ijdele levensgenieter, en is daarom op zoek naar een vrouw die haar uiterlijk net zo belangrijk vindt.

Maxim (23)


Voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van huisje, boompje, beestje. De personal trainer houdt van een vrouw met een gezonde lifestyle, maar die niet vies is van een feestje. Zij mag zelfverzekerd en ijdel zijn en hem genoeg tegengas bieden.

Joey (29)


Joey is een professioneel danser uit Rotterdam. Hij wordt omschreven als een amicaal en laid back persoon. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde maar zoekt nog één ding: zijn perfecte liefdesmatch. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.

Boudewijn (25)


Achter de grote spierbundel Boudewijn schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar wil kunnen zeggen wat hij denkt. Hij zoekt een lieve vrouw die weet wat ze wil en positief in het leven staat.

Tycho (25)


Tycho is een vrolijke, loyale en positieve man. De MMA-fighter heeft een klein hartje en is met zijn lieve ogen en brede glimlach klaar om de sportieve vrouw van zijn dromen te vinden.

Délano (23)


Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld rond gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole in one, en bij ‘Are You The One?’ hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden. Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt.

‘Are You The One?’ is vanaf 17 oktober elke zondagavond om 19u te zien op MTV.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '