Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Dat nieuws bevestigt Omar Sy met een toffe selfie in Parijs.

Netflix is gestart met opnames van derde seizoen van ‘Lupin’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Goed nieuws voor fans van de Franse Netflixserie ‘Lupin’! Netflix én Omar Sy himself bevestigden dat de opnames van het derde seizoen van start zijn gegaan.

Ook wij sprongen een gat in de lucht toen Netflix eerder dit jaar aankondigde dat gentleman-inbreker Assane Diop in een nieuw seizoen van ‘Lupin’ voor een derde keer naar Netflix komt. ‘We hebben niets voor jullie te verbergen’, schreef hij toen op Instagram. ‘Lupin deel 3 is bevestigd!’

Selfie in Parijs

En nu deelt hij nóg beter nieuws op Instagram, want de opnames van dat derde deel zijn officieel van start gegaan. ‘Het voelt goed om thuis te zijn! Het derde deel van Lupin is nu in productie‘, bevestigt de acteur met een toffe selfie in Parijs. Love him!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Omar Sy (@omarsyofficial)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het tweede seizoen van ‘Lupin’ verscheen afgelopen zomer op Netflix. Kleine recapitulatie (spoiler alert!): in de laatste aflevering neemt hij met de mooie woorden ‘Jullie zullen me een tijdje niet meer zien, maar ik zal altijd over jullie waken’ afscheid van Raoul en zijn ex-vriendin Claire. Daarna kan hij nog net op tijd uit de klauwen van de politie ontsnappen.

Wanneer we het derde seizoen op Netflix mogen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk, maar kans is groot dat we de nieuwe afleveringen ergens volgend jaar zullen kunnen bingewatchen. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '