Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Universal

Naast de 'The Queen's Gambit'-actrice zal je ook de rest van de topcast ongetwijfeld herkennen.

TRAILER: Anya Taylor-Joy schittert in psychologische thriller ‘Last Night in Soho’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Na haar magnifieke acteerprestatie in Netflix’ ‘The Queen’s Gambit’ keken we vol ongeduld uit naar Anya Taylor-Joys (25) volgende rol. En dat geduld wordt nu beloond, want in de trailer van de spannende thriller ‘Last Night in Soho’ ziet ze er al even mysterieus uit als Beth Harmon.


Er staan veel films op ons kijklijstje, maar de prent die met stip op één staat, dat is ‘Last Night in Soho’. In de psychologische thriller kruipt Thomasin McKenzie (‘Jojo Rabbit’) in de huid van Eloise. Ze verhuist naar Londen om haar grote droom na te jagen: studeren aan de London College of Fashion. Een klein probleempje: haar dromen jagen ook Eloise na. Ze stellen haar in staat naar de jaren zestig te reizen, waar ze het glamoureuze leventje van haar idool en zangeres Sandie leidt.

Topcast


Alleen: niets is wat het lijkt, zoals dat wel vaker het geval is in psychologische thrillers. Zowel in het verleden als in het heden krijgt Eloise te maken met enkele duistere gebeurtenissen. Maar wat is een droom en wat is nog werkelijkheid?

‘Last Night in Soho’ ging onlangs in première tijdens het Venice Film Festival, waar de film uitzonderlijk goed onthaald werd. Kan bijna niet anders: hij werd geschreven door Edgar Wright die onder andere ook ‘Baby Driver’ en ‘Ant-Man’ produceerde. Bovendien wordt de film gespeeld door een topcast, want ook Matt Smith (‘The Crown’), Oliver Phelps (‘Harry Potter’), Diana Rigg (‘Game of Thrones’) en Jessie Mei Li (‘Shadow and Bone’) spelen een belangrijke rol in de film.

‘Last Night in Soho’ is vanaf 27 oktober te zien in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer films die je aan je kijklijstje wil toevoegen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '