Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ay caramba, alleen al voor acteur Javier Rey kijken we!

Na enorm succes van ‘La casa de papel’: Netflix maakt nieuwe Spaanse serie

Krijg je het sinds ‘La casa de papel’ een beetje warm vanbinnen wanneer je die sexy Spaanse tongval hoort? Wel, Netflix speelt in op onze plotse voorliefde voor Spanjaarden en hun spannende series. De streamingdienst heeft namelijk acht afleveringen besteld van ‘Hache’, een nieuwe Spaanse reeks die in 2019 te zien zal zijn.

‘La casa de papel’ meets ‘Narcos’


Net als ‘La casa de papel’ is ‘Hache’ een spannende serie van Spaanse makelij met Spaanse acteurs erin. Adriana Ugarte, onder meer bekend van Pedro Almodóvar-film ‘Julieta’, speelt de hoofdrol van Helena. Zij is een vrouw die in het Barcelona van de jaren 60 verzeild raakt in de wereld van heroïnetrafiek. Ze wordt op de set vergezeld door Javier Rey, een bekroond – en muy guapo – acteur die al heel wat series op zijn conto heeft staan. Een Spaans gesproken serie van Spaanse makelij over de drugswereld, dat lijkt ons de perfecte mix van ‘La casa de papel’ en ‘Narcos’, toch?

Netflix gaat acht afleveringen van ‘Hache’ maken. Het wordt de vijfde Spaanse serie die op de streamingdienst te zien zal zijn, na ‘Las Chicas del Cable’, ‘Élite’, ‘Paquita Salas’ en natuurlijk ‘La casa de papel’. Die laatste is de best bekeken niet-Engelstalige serie op de streamingdienst. Het derde seizoen van de populaire reeks zou, net als ‘Hache’, ergens volgend jaar moeten uitkomen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '