Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4/ Netflix/ Universal Pictures

Plof je al maar neer in de zetel!

11 kijktips die je deze week niet wil missen

Elke maandag verzamelt onze tv-redactrice de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen.

The Nevers


‘The Nevers’ is een fantasyreeks die zich afspeelt in het Londen van de late 19de eeuw. De serie gaat over the Untouched, (vooral) vrouwen die over bovennatuurlijke krachten beschikken en door de samenleving als een groot gevaar worden gezien. De serie werd geschreven door Joss Whedon, die eerder meeschreef aan onder meer ‘Buffy the Vampire Slayer’ en ‘The Avengers’.

Vanaf vandaag op Streamz. 

Check hier de trailer. 

© Streamz

My Love: Six Stories of True Love


Deze hartverwarmende, aandoenlijke docuserie vertelt de liefdesverhalen van zes oudere koppels die elkaar doodgraag zien. Want in deze bizarre tijden kunnen we wel wat liefde, hoop en warmte gebruiken.

Vanaf dinsdag op Netflix. 

Check hier de trailer. 

© Netflix

Crazy Rich Asians


In ‘Crazy Rich Asians’ (2018) ontdekt Rachel dat haar vriendje Nick tot een steenrijke Singaporese familie behoort. Nicks moeder wil een vrouw voor haar zoon die tot dezelfde stand behoort, maar Rachel laat zich niet zomaar wegzetten. Onder meer Henry Golding, Akwafina en Ken Jeong zijn te zien in de film die genomineerd werd voor twee Golden Globes.

Dinsdag om 20u35 op Play5. 

Check hier de trailer. 

© Warner Bros.

Blind Gekocht


Kobe Ilsen neemt in het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ de fakkel over van Dina Tersago. Bart en Béa zijn opnieuw van de partij. Zij krijgen de moeilijkste opdracht tot nog toe op hun bord: twee gezinswoningen op één perceel.

Woensdag om 20u35 op Play4. 

© Play4

The Circle – seizoen 2


Het tweede seizoen van de populaire realityreeks is daar, al verschijnt het maar in mondjesmaat. Elke woensdag zet Netflix een nieuwe aflevering online. In het tweede seizoen maakt een nieuwe groep onbekenden kennis met elkaar via online platform The Circle, al dan niet verscholen achter een catfishprofiel. Eén gezicht kan je al kennen: Chloe uit ‘Too Hot to Handle’ doet mee.

Vanaf woensdag op Netflix.

Check hier de trailer. 

© Netflix

Love and Monsters


‘Love and Monsters’ is een film van de producers van ‘Stranger Things’, en die houden van angstaanjagende wezens. Zeven jaar nadat hoofdpersonage Joel (Dylan O’Brien) een monsterapocalyps overleefde en ondergronds ging wonen, kan hij contact leggen met zijn toenmalig vriendinnetje. Hij maakt de gevaarlijke overtocht naar haar kolonie en komt onderweg heel wat wezens tegen die hem een kopje kleiner willen maken.

Vanaf woensdag op Netflix.

Check de trailer. 

© Netflix

De Kemping


Tijs Vanneste ken je beter als Van Echelpoel, maar de coole Kempenaar is eigenlijk sociaal werker. Afgelopen zomer haalde hij zijn sociale skills boven op zijn eigen camping, die hij uitbaatte met negen jongeren die om verschillende redenen moeilijk aan werk geraken.

Donderdag om 20u35 op Eén.

© Eén

Snelle: Zonder jas naar buiten


De Nederlandse rapper Snelle groeide in de laatste twee jaar razendsnel uit tot een van de hotste artiesten van de Benelux. Deze openhartige docu toont de jonge kerel achter het succes.

Vanaf vrijdag op Netflix.

Check de trailer. 

© Netflix

Joy


In 2015 was Jennifer Lawrence dé actrice van het moment. Die populariteit had ze evengoed te danken aan haar acteertalent als aan haar hilarische persoonlijkheid. In ‘Joy’ toont ze dat eerste. J.Law speelt Joy Mangano, een selfmade onderneemster die het puur op talent en doorzettingsvermogen tot miljonair schopte.

Vanaf vrijdag op Disney+.

Check de trailer. 

Why Are You Like This?


Deze zesdelige komedie over drie beste vrienden in Melbourne is volgens Australische media ‘gedurfd, onbeschaamd en hilarisch’. Down under ging de reeks enkele weken geleden al in première. Deze serie is een must-watch, als je ‘t ons vraagt.

Vanaf vrijdag op Netflix.

Check de trailer. 

Inglorious Basterds


Quentin Tarantino heeft intussen heel veel hits op zijn conto staan, maar deze fictieve oorlogsfilm uit 2009 komt volgens velen toch ergens in de top drie terecht. Opgepast: sommige scènes zijn niet voor gevoelige zieltjes.

Vrijdag om 20u35 op Play4.

Check de trailer. 

© Universal Pictures

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '