Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Uit 3.700 (!) inschrijvingen werden deze vijf mannen en vijf vrouwen gekozen.

AHA: deze 10 kandidaten doen mee aan het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’

Binnen minder dan een week gaat het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start dus was het voor VTM hoog tijd om de tien kandidaten van dit jaar bekend te maken. Wie nu precies een koppel vormt, blijft nog heel even geheim, maar wij zijn alvast druk aan het puzzelen. Doe je mee?

Annelies Huibers (29)


Annelies woont in Kessel-Lo, is leerkracht en is ondertussen een jaar single. Ze zoekt een man die sociaal is, avontuurlijk is aangelegd en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Ook niet onbelangrijk is een gevoel voor humor en een positieve ingesteldheid. Zelf omschrijft ze zich als vrolijk, sociaal, avontuurlijk en creatief. Dit blijkt ook uit haar hobby’s, want in haar vrije tijd maakt ze juwelen en naait ze ook. Haar grootste minpunt is haar koppigheid.

Elke Voorspoels (36)


Elke woont in Kontich en is product assistant. Ze is vier jaar single en zoekt een partner die eerlijk is en een gevoel voor humor heeft. Zelf is ze een spontaan, sociaal, lief en warm persoon. Ze is een beetje verslaafd aan shoppen en daarnaast gaat ze graag op stap met vrienden en familie.

Joke Zwanckaert (31)


Joke woont in Gent en is leerkracht kantoor en godsdienst. Ze is 3,5 jaar single en haar ideale partner is een zorgzame levensgenieter die open en goedlachs is. Zelf is ze gevoelig, openhartig en gedreven. Verder is ze perfectionistisch ingesteld en is ze soms een twijfelaar. Recent heeft ze haar diploma als kok behaald en is ze een fervent reizigster en muziekliefhebster.

Jolien Baeten (29)


Jolien woont in Etterbeek, is accountmanager en is ondertussen drie jaar single. Ze zoekt iemand die lief en zorgzaam is, graag lacht en niet bang is om affectie te tonen. Zelf is ze een sportief en avontuurlijk type dat graag op reis gaat. Verder geniet ze van het leven en is ze een echte doorzetter. Last but not least weet ze goed wat ze wil en durft ze ook kritisch voor zichzelf zijn.

Line Verckist (29)


Line woont in Antwerpen en is mandaatassistent. Ondertussen is ze al drie jaar single en zoekt ze een partner die optimistisch, vindingrijk en sociaal is. Zelf is ze een doorzetter, goedlachs, sociaal en heeft ze een groot en warm hart voor vrienden en familie. Wel kan ze slecht tegen haar verlies en laat ze niet snel het achterste van haar tong zien. Haar hobby’s? Voetbal, joggen en verder is ze dol op reizen en gaat ze graag naar festivals.

Joris Brauns (30)


Joris woont in Antwerpen, is zaakvoerder IT en een jaar single. Hij zoekt een partner die communicatief, zelfstandig en gevoelig is. Verder is hij sportief, bakt hij graag en is hij verzot op reizen. Zelf is hij gedreven, gepassioneerd, goedlachs en ondernemend.

Lenny Janssens (36)


Lenny woont in Temse en heeft zijn eigen horecazaak. Hij is vier jaar single en omschrijft zichzelf als een realist met een open geest. Een open boek is hij dan weer niet, maar als hij zich goed voelt, stelt hij zich meer open. Zijn ideale vrouw heeft de juiste waarden en normen, is geen twijfelaar en heeft een zacht karakter. Verder zoekt hij een avontuurlijk type dat niet op haar mondje gevallen is. Lenny zelf is sportief aangelegd, gaat graag op reis en is dol op koken.

Stijn van Goethem (30)


Stijn woont in Gent en is accountmanager van beroep. Hij is vijf jaar single. In zijn vrije tijd doet hij aan sport (lopen en fietsen), leest hij graag en is hij een fervent bingewatcher. Verder is hij eerlijk, sociaal, zorgzaam en trouw. Wel kan hij soms koppig en slordig zijn. Daarnaast heeft hij soms ook last van uitstelgedrag. Hij zoekt een intelligente vrouw met humor, iemand die communicatief is en initiatief neemt.

Tim Beer (35)


Tim is afkomstig uit Schoten en is een key accountmanager. Hij is 2,5 jaar vrijgezel en zoekt een sociale vrouw die kan genieten van het leven. Zelf is hij ook een echte levensgenieter die graag gaat uit eten en geniet van een goed glas wijn. Daarnaast golft, jogt en zwemt hij graag. Hij omschrijft zichzelf als sociaal, vlot en ambitieus. Eerlijkheid is voor hem ontzettend belangrijk en hij gaat geen uitdaging uit de weg.

Victor van Meerten (29)


Victor woont in Arendonk, is office manager en is 4 jaar single. Hij is een levensgenieter, kookt graag en is sportief aangelegd. Daarnaast is hij zeer sociaal, goedlachs en gaat hij graag nieuwe uitdagingen aan. Minpuntjes? Hij is een tikkeltje slordig en kan moeilijk nee zeggen. Hij zoekt een vrouw die van het leven geniet, sociaal is en positief is ingesteld.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '