https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © RTL

Eindelijk komen we te weten of Megan overdreef...

‘T IS GEBEURD: Joshua toont zijn fameuze floshua in ‘Adam Zkt. Eva VIPS’

Je hebt op het puntje van je stoel zitten wachten, gedagdroomd over het moment en de dagen en uren afgeteld. En nu is het zover. Woensdagavond toonde ‘Temptation’ Joshua zijn fameuze floshua aan de Nederlandse kijker in ‘Adam Zkt. Eva VIPS’ en de beelden circuleren ondertussen op het internet. Enjoy!


 

In volle glorie


Sinds Megan het spel van Joshua de hemel inprees in ‘Temptation Island’, ontstond er een zekere fascinatie. Overdreef de Oostendse? Of is de verleider echt zo goed bedeeld? Joshua besloot het antwoord te geven op de meest directe manier mogelijk: door zijn floshua vrij te laten op de Nederlandse televisie. Woensdagavond was het zover, en de vrees voor een gecensureerde versie bleek ongegrond: Joshua was wel degelijk in volle glorie te zien.

Joshua ging op date met een zekere Lena, die ooit meedeed met ‘Holland’s Next Topmodel’. Aanvankelijk was het allemaal een beetje awkward, maar de twee sloten de dag wel af met een poedelnaakte massage. Maar bon, dat is niet wat je interesseert, toch? Zeker dat je Joshua’s ongecensureerde joekel wil zien? Hierzo!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content