Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Joris Hessels en Dominique Van Malder gaan in 'Viervoeters' op zoek naar de perfecte match.

Play4 zoekt voor nieuw programma mensen die een hond willen adopteren

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Elk jaar wachten zo’n 4000 asielhonden ongeduldig op een baasje. Joris Hessels en Dominique Van Malder willen een aantal van die honden een gouden mandje geven. Maar... geen mandje zonder enthousiaste hondenliefhebbers die zich kandidaat willen stellen. Daarom zijn ze nog op zoek naar mensen die een viervoeter willen adopteren.


Aaaaah die verdomde puppy-oogjes, wie kan daar nu aan weerstaan? En dat is net het grootste gevaar aan een hond in huis nemen. Want het beestje ziet er wel superlief uit en is dat ongetwijfeld ook, máár wat veel mensen helaas vergeten, is dat er veel werk bij komt kijken. Om dan te beseffen dat die impulsaankoop bij nader inzien toch niet zo’n goed idee was. Resultaat: het beestje wordt of verwaarloosd of in een al overvol asiel gedumpt. En het is voor die asielhonden dat Joris en Dominique op zoek gaan naar een geschikt baasje dat hem/haar alle liefde van de wereld wil geven.

Naar een forever home 


In het nieuwe Play4-programma ‘Viervoeters’ start het duo samen met een team van experten de zoektocht naar de ideale match voor kleine en grote viervoeters die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Dat doen ze onder andere op basis van de woonsituatie en voorkeur. De potentiële baasjes worden tijdens het traject ook bijgestaan. Is er na de kennismaking een match, dan mag de hond mee naar zijn/haar forever home.

Je inschrijven voor het programma kan via GoPlay. Maar voordat je dat doet, moet je wel weten waar je aan begint. Je in een impulsieve bui inschrijven, is geen goed idee. Ben je je ervan bewust dat een hond elke dag uitgelaten moet worden, ook eten moet krijgen, veel liefde en aandacht vraagt en dat het misschien wel nodig zal zijn om Netflix twee keer per week in te ruilen voor een lesje op de hondenschool? Dan zouden wij niet twijfelen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '