Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty & amazon

Denk maar aan de moist maker van Ross en Monica, de trifle van Rachel of grootmoeders koekjes van Phoebe.

HEBBEN: ‘Friends’-kookboek met meer dan 70 beroemde recepten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Er zijn al heel wat verschillende soorten kookboeken op de markt, maar wij vonden er toch nog eentje dat je sowieso aan je collectie zal willen toevoegen: het ‘Friends’-kookboek. Het staat vol met beroemde recepten die aan bod komen in de afleveringen.


‘Friends’-fans, opgelet! Of je nu een echte keukenprins(es) bent of niet, één kookboek moet je sowieso in huis halen. Er komt namelijk een heus ‘Friends’-kookboek op de markt waar je beroemde recepten in terugvindt uit de zalige afleveringen. Denk maar aan de trifle die Rachel klaarmaakte voor Thanksgiving – al hopen we stiekem dat ze het juiste recept erin staken en niet dat met slagroom én gehakt -, de geheime koekjes van de grootmoeder van Phoebe en natuurlijk de alom bekende moist maker van Ross en Monica.

Pre-orderen


‘Friends: The Official Cookbook’ bevat meer dan zeventig heerlijke recepten. Van aperitiefhapjes over desserts tot heerlijke drankjes – de margarita’s van Ross?! -, werkelijk alles komt aan bod. Het boek is geschreven door Amanda Yee en kost zo’n 23 euro. Het hebbeding komt pas op 22 september uit, maar je kan het nu al online pre-orderen op Amazon.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '