Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

De film ging vorige week bij ons in première.

Ryan Reynolds laat nu al weten dat Disney een vervolg wil op ‘Free Guy’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vorige week woensdag ging ‘Free Guy’, met niemand minder dan Ryan Reynolds in de hoofdrol, bij ons in première. De acteur kondigt nu al aan dat er vervolg komt op de film van ‘Stranger Things’-producent Shawn Levy.


Wie afgelopen weekend naar de cinema afzakte om ‘Free Guy’ te zien, was heus niet alleen. De film, met onder anderen Ryan Reynolds, Jodie Comer en Joe Keery, heeft er wereldwijd een bijzonder succesvol openingsweekend opzitten. En dat viert Ryan Reynolds met uitstekend nieuws, want via Twitter laat hij weten dat er een vervolg komt op de film.

#irony


‘Nadat we “Free Guy” drie jaar moesten pitchen als een leuk idee, heeft Disney vandaag bevestigd dat het graag een vervolg wil op de film’, schreef hij samen met de hashtag #irony. Dat nieuws voelden wij al aankomen, want op de vraag of hij een vervolg wil op de film, antwoordde regisseur Shawn Levy tijdens een persconferentie het volgende: ‘Ja, maar ik heb al genoeg dingen gemaakt om te weten dat je gewoon nooit weet hoe dat uiteindelijk zal uitdraaien.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maar voordat je te enthousiast wordt over ‘Free Guy 2’, moet je natuurlijk wel de eerste film gezien hebben. In ‘Free Guy’ ontdekt bankbediende Guy (Reynolds) dat hij een non-playable personage is in het videospel ‘Free City’. Met de hulp van Millie (Jodie Comer) moet hij de gameontwerper Antwan in het spel ontmaskeren. Dat is de enige manier om zichzelf en zijn wereld te redden. Een verrassende verhaallijn waar de regisseur en acteurs trots op zijn. ‘We zijn heel opgewonden om eindelijk een film te delen die hopelijk hetzelfde plezier, vreugde en warmte zal overbrengen die wij op de set voelden. Dit is in zekere zin een tegengif voor alles wat we hebben meegemaakt. “Free Guy” gaat over hoop en optimisme in het midden van een cynische wereld’, aldus Levy.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '