https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© QUEER EYE

Van klassieker 'Eat Pray Love' tot het nieuwste seizoen van 'Queer Eye'.

KIJKTIPS: deze 12 films en series komen in maart naar Netflix

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe lading smakelijk oogvoer op Netflix. Naar deze 4 series, comedyspecial en 7 films kijken wij in deze maand maart uit op de streamingsite.

Eat Pray Love


Genre: drama. Verschijnt op 1 maart op Netflix.

Julia Roberts kruipt in de rol van Elizabeth Gilbert, een vrouw die impulsief op wereldreis vertrekt nadat haar leven in elkaar stort. Ze gaat op zoek naar zichzelf aan de hand van het eten in Italië, mindfulness in India en de liefde in Bali.

Jurassic Mania


Genre: sciencefiction. ‘Jurassic Park I’, ‘II’ en ‘III’ verschijnen vanaf 1 maart op Netflix. ‘Jurassic World’ verschijnt vanaf 15 maart.

Goed nieuws voor fans van het fictieve dinopark Jurassic Park: Netflix dropt de eerste drie films aan het begin van de maand op het streamingplatform ter voorbereiding van ‘Jurassic World’, dat halverwege maart online komt.

Forgetting Sarah Marshall


Genre: romantische komedie. Verschijnt op 12 maart op Netflix.

Peter (Jason Segel) neemt een Hawaïaanse vakantie om de recente breuk met zijn vriendin en tv-ster Sarah (Kristen Bell) aan te pakken. Hij weet echter niet dat Sarah naar hetzelfde resort als haar ex reist en haar nieuwe vriendje meeneemt.

Arrested Development, seizoen 5, deel 2


Genre: comedy. Verschijnt op 15 maart op Netflix.

Het vijfde seizoen van de komische reeks ‘Arrested Development’ werd in twee delen gekapt. In de tweede helft van het vijfde seizoen wordt de druk op de familie Bluth alsmaar hoger door het nakende moordproces van Buster.

Queer Eye, seizoen 3


Genre: reality. Verschijnt op 15 maart op Netflix.

Move over, Jani: onze favoriete restylers zijn immers terug met een derde seizoen van ‘Queer Eye’. De Fab Five buigen zich weer over enkele heren die dringend nood hebben aan stijladvies voor hun kleerkast en interieur.

Amy Schumer Growing


Genre: standup-comedy. Verschijnt op 19 maart op Netflix.

‘Je stopt niet met werken… of drinken.’ Comédienne Amy Schumer geeft naar aanleiding van haar zwangerschap het beste van zichzelf in haar tweede Netflixspecial.

Wonder Woman


Genre: actie. Verschijnt op 28 maart op Netflix.

Diana, prinses van de Amazonen, redt een Amerikaanse piloot in zee nabij haar thuiseiland. De piloot blijkt een spion uit de Eerste Wereldoorlog te zijn. Diana wil de god Ares stoppen om zo een einde te maken aan de oorlog.

Santa Clarita Diet, seizoen 3


Genre: comedy. Verschijnt op 29 maart op Netflix.

Drew Barrymore, zombies en heel veel vlees: het gestoorde huishouden van de familie Hammond belooft ook in het derde seizoen van Santa Clarity Diet voor bloederige, kannibalistische chaos te zorgen.

Osmosis


Genre: sciencefiction. Verschijnt op 29 maart op Netflix.

Deze Franse reeks, die duidelijk inspiratie haalde bij ‘Black Mirror’, speelt zich af in het Parijs uit een nabije toekomst. Aan de hand van hersendata kan een datingapp mensen aan hun soulmate helpen. Maar ware liefde komt met een hoge prijs.


[td_smart_list_end]

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content