Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros./Voltage Pictures/Universal Pictures

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Van de ‘Super Mario’-film tot ‘Beautiful Disaster’: dit wil je in april zien in de bioscoop

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vorige maand kwamen er enkele kleppers uit in onze Belgische filmzalen en dat is ook deze maand niet anders. Van de ‘Super Mario’-film tot ‘Beautiful Disaster’: deze films wil je in april zien in de bioscoop.

Air

De film vertelt het verhaal van de samenwerking tussen de toen nog jonge Michael Jordan en de pas opgerichte basketbaldivisie van Nike, dat met het merk Air Jordan een revolutie teweegbracht in de sportwereld en de hedendaagse cultuur.

Verwacht: vanaf 5 april in de bioscoop.

trailer
films april

Beautiful Disaster

Eerstejaarsstudent Abby doet er alles aan om bad boy Travis, die ‘s nachts vecht in ondergrondse bokswedstrijden en overdag de ultieme charmeur van de campus is, te vermijden. Travis raakt echter geïntrigeerd door Abby’s afwijzing en stelt een weddenschap voor: als Abby wint, mag hij een maand lang geen seks hebben. Als hij wint, moet zij een maand lang bij hem logeren...

Verwacht: vanaf 5 april in de bioscoop.

trailer
films april

The Super Mario Bros. Movie

De komst van de ‘Super Mario’-film stond al in maart gepland, maar fans hebben toch nog eventjes moeten wachten. Nu is het zover! Bowser heeft Luigi ontvoerd en heeft maar één doel: over de wereld heersen. Al is er één probleem en dat heet Mario. Het is aan de Italiaanse loodgieter om hem tegen te houden. Maar hij is niet alleen, want ook prinses Peach en de Toads zijn erop gebrand om Bowser te stoppen.

Verwacht: vanaf 5 april in de bioscoop.

trailer
films april

Baghdad Messi

De Iraakse elfjarige Hamoudi leeft voor voetbal. Het is z’n droom om ooit net zo goed te zijn als zijn voetbalheld Messi. Wanneer hij op een dag betrokken raakt bij een aanslag wordt hij zwaargewond wakker in het ziekenhuis. Terwijl zijn ouders er alles aan doen om het gezin in veiligheid te brengen, vecht Hamoudi om zijn droom alsnog waar te kunnen maken. ​

Verwacht: vanaf 12 april in de bioscoop.

trailer
films april

Emily

Emily Brontë past niet in het keurslijf dat haar familie en de burgerij van Yorkshire haar proberen opleggen. Zij is een rebel, een buitenbeentje en een jonge vrouw die zichzelf wil zijn. Als ze onverwacht de liefde ontdekt, versterkt dit niet alleen haar passie, maar ook haar drang naar vrijheid. Ze wordt aangemoedigd door haar broer Branwell om haar eigen weg te kiezen. Zo vindt ze inspiratie voor een tijdloos meesterwerk: ‘Wuthering Heights’.

trailer
films april

Evil Dead Rise

Twee van elkaar vervreemde zussen vinden elkaar terug, maar hun hereniging wordt verstoord door vleesgeworden demonen. Ze moeten vechten voor hun leven.

Verwacht: vanaf 19 april in de bioscoop.

trailer
films april

The Pope’s Exorcist

The Pope’s Exorcist is geïnspireerd op de dossiers van pater Gabriele Amorth, hoofd-exorcist van het Vaticaan en volgt hem bij zijn onderzoek naar de angstaanjagende bezetenheid van een jongetje. Hij legt uiteindelijk een eeuwenoude samenzwering bloot die het Vaticaan wanhopig verborgen probeerde te houden.

Verwacht: vanaf 26 april in de bioscoop.

films april

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '