Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Valt er nog een ander slachtoffer?

ZIEN: eerste aflevering van nieuw seizoen ‘Familie’ eindigt opnieuw met cliffhanger van jewelste

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘Familie’-fans konden deze avond smullen van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. En wat voor een! Na een dramatische seizoensfinale vol onverwachte wendingen werden kijkers opnieuw getrakteerd op een cliffhanger van jewelste.

Wie ‘Familie’ trouw elke weekavond volgt, bleef de hele zomer lang met twee belangrijke vragen zitten: overleven Lars (Kürt Rogiers) en Cédric (Yanni Bourguignon) de wraakpoging van Elena (Ilse Uitterlinden) én wat is er gebeurd met Mieke? Op één van deze twee kregen ze eindelijk antwoord in de aflevering van deze avond.

Spuit

Véronique (Sandrine André) groef de ziel uit haar lijf om haar zoon en de liefde van haar leven te redden uit de kist die Elena voor hen maakte en langzaamaan onder water liet stromen. Toen ze op tijd leek te zijn, probeerde Elena daar een stokje voor te steken door haar te verdoven. Gelukkig ontwaakte Yoko (Cyra Gwynth) nét op tijd uit haar verdoving om Elena neer te slaan met een fles. Vervolgens kroop ze in de graafmachine om Lars en Cédric te bevrijden.

familie
© vtm

Toch is dit nog niet het einde van dit spannende verhaal, want Elena slaagde erin om toch nog te ontsnappen. Ze beloofde uit het leven van Véro en Lars te verdwijnen en niets aan de politie te vertellen in ruil voor een hele smak geld. Helaas liep het daar opnieuw mis, want Elena kon Véro overmeesteren toen die het geld overhandigde. Ze bedreigde haar met een spuit tegen de hals. De grote vraag is of Elena zich zo toch nog wreekt voor de dood op haar zoon Koen (Sieg De Doncker) of Véro gered wordt… Hoe dit afloopt zie je in de aflevering van morgen, dinsdag 29 augustus.

Sprong in de tijd

Verder was er heel wat drama tussen Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben). In de seizoensfinale zag je hoe die eerste kuste met Jill (Britt Das). Hij biecht aan Louise op dat hij gevoelens heeft voor zijn bandgenoot en maakt het uit. Iets later komt hij toch op z’n stappen terug en wil hij haar terug, maar ze ontdekt dat hij drugs pakte en zet hem aan de deur.

Ondertussen weten we nog steeds niets meer over wat er zich afspeelde in het huis van Niko (Jo Hens) en Mieke (Caroline Maes). Er lag overal bloed en een onderzoeksteam was druk bezig met alles binnenstebuiten te keren. Niko en Sam (Tinne Ceuppens) zitten op het politiebureau omdat ze te snel reden met de auto wanneer de melding binnenkomt dat ze ook geseind staan. Dat mysterie zal zich vanaf woensdag 30 augustus beetje bij beetje ontrafelen. Vanaf dan springt je favoriete soap twee maanden verder in de tijd en ontdek je wat er nu toch met Mieke gebeurd is.

‘Familie’ zie je elke weekavond om 20u op VTM en VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '