Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Eén positief puntje: door het agressieve karakter van deze aflevering kregen de securitymannen dan tóch nog hun moment of fame.

15 x voorbarige verbale agressie en rekenles van Brody in de allerlaatste aflevering van ‘Ex on the Beach’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

We werden zondagavond gezegend met de negende en allerlaatste aflevering van dit vierde ‘Ex on the Beach’-seizoen. De aflevering was zoals gewoonlijk weer doorspekt met hopen testosteron. En vooral de voorlaatste ex die de villa binnensukkelde, heeft het geweten...


Stacy trok zich zogezegd helemaal niets aan van de komst van Robins ex Samantha. Zij ziet er per slot van rekening stukken beter uit dan haar voorgangster…

… maar ondanks haar zelfverzekerdheid moest die verbaal agressieve quote er toch even uit. Wat later in de aflevering volgen de dreigementen voor haar lover Robin.

Maar de medaille van grootste (compleet onterechte) slachtoffer van dit seizoen gaat duidelijk naar iemand anders. Wanneer tortelduifjes Diaz en zijn gearriveerde ex Kim hun honeymoonsuite willen betreden, staat daar plots een spelbreker. Kims ex Kevin had Diaz’ koffers ingepakt – lees: de productie deed het en beval hem te zeggen dat hij het deed. Maar van die stoere leugen krijgt hij al snel spijt… Diaz trekt meteen de agressorkaart en begint te brullen tegen pechvogeltje Kevin.

Zoals gewoonlijk staat er weer heel wat haar op het Engels van onze vrienden. Diaz’ beheersing van de Chinese taal mag hij van ons dan ook gerust voor zichzelf houden.

Ondertussen denken we wel dat hij jou begrepen heeft, Diaz. Vrouwtje Kim lijkt irritant genoeg trots te zijn op haar leeuw. Jammer genoeg voor Kevin begint plots iedereen zich te moeien. Zelfs onze favoriete – tot nu – deelnemer Harrie kan zich niet inhouden en ook hij begint plots de lastpak uit te hangen. Viktor en Samantha, we feel you.

Arme Kevin krijgt acute spijt van zijn deelname aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. We hebben goed nieuws, Kevin: je kwam nog maar net aan, maar je mag morgen alweer vertrekken. Oef!

En dan begint plots niemand minder dan heilig boontje Mezdi zich te moeien. We zouden hem bijna sympathiek durven noemen.

Hij beschermt Kevin zó hevig dat hij er plotsklaps zelf agressief van wordt. Maar wij bekijken deze gebeurtenis positief. Zo krijgen de securitymannen in de laatste aflevering dan toch nog hun moment of fame.

Aan het begin van hun laatste avond vol drank en drama lijkt Brody even vergeten te zijn dat hij dé drama queen van de villa is.

Maar toen startten Lena en Ricardo plots een wedstrijdje om ter langst naar elkaars neus wijzen. Nou, die ‘no drama’-belofte heeft lang standgehouden…

Dat verbale agressie niet enkel in scheldpartijtjes voorkomt, bewijst fuckboy Elias. Hij is zo blij dat hij van bil kon gaan met Yasmine dat hij er weer harteloos over begint te bazelen. ‘Stompen’? Nee, bedankt.

Tot zover de verbale agressie in deze laatste aflevering. Op het einde benadrukt Brody – die overigens zelf niet van bil ging dit seizoen – nog eens zijn eindeloze kwaliteiten. Ten eerste, ten tweede, ten derde, ten derde... Bedankt voor dit lesje tellen, bad Brody.

En afsluiten doen we met dit prachtige beeld en deze gelogen levensles.

Tot volgend jaar, dramatoeristjes!

 

Lees ook onze artikels over de vorige afleveringen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '