Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Een picknick met hamburgers, hotdogs én cava en overnachten in een tentje? Wat ze bij 'Ex on the Beach' een 'hell date' noemen, noemen wij een droomdate.

13 x partnerruil, dolle dates en kinderlijke jaloezie in de achtste aflevering van ‘EOTBDD’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Het werd zondagavond weer een boeltje in ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Elias ruilde Djessy in voor Yasmine met de nodige dosis drama tot gevolg. We konden verder wat date-inspiratie opdoen én de exen van Robin en Diaz deden hun intrede in het programma.


Nu Djessy wat afstand wil nemen van Elias, zet die laatste meteen zijn tanden (momenteel nog figuurlijk) in Yasmine. En uiteraard laat de ex-‘Temptation Island’-verleidster haar geflirt door niemand intomen. Ze is naar eigen zeggen dan ook niet naar ‘EOTBDD’ gekomen om vrienden te maken. Tot duidelijke ergernis van Djessy…

Maar niet alleen Djessy is niet blij om Elias en Yasmine zo close te zien. Elias’ ‘beste vriend’ Bad Brody wordt plots verschrikkelijk jaloers. Hij wil zijn ongenoegen zó duidelijk maken tegen Elias dat hij elke zin die hij zegt kracht tracht bij te zetten door hem te herhalen. ‘Ik hou van mensen die real zijn. Ik hou van mensen die real zijn.’

‘Je bent geen superstar. Je bent geen superstar, Elias!’ Nou. Qua kinderlijke jaloezie kan dat tellen, Brody.

Maar uiteindelijk blijft maar één ding belangrijk voor Brody. En dat is dat iedereen beseft dat niet Elias, maar hij de baas van de villa is. Begrepen, Baby Boy Brody!

Terug naar Elias en Yasmine. Ze mogen dan wel de hele nacht samen gedanst hebben, slapen doet Yasmine dan weer liever naast haar ex Mezdi. Fraaie karaktertjes trekken elkaar aan, zeker?

Maar échte vrienden zullen Yasmine en Mezdi nooit meer worden, lijkt ons.

De Tablet of Terror gooide in deze achtste aflevering flink wat olie op het vuur. Eerst laat hij tortelduifjes Robin en Stacy gezellig samen op date gaan… Hoe cool zijn die onderwaterscooters?!

Al worden ze meteen een stuk minder cool als je ondertussen elkaars handje vasthoudt…

Om dan Robins ex Samantha te laten arriveren terwijl Stacy en Harrie op ‘hell date’ zijn. Om eerlijk te zijn, merken we hier weer heel erg duidelijk hoe extreem de eisen van een ‘EOTBDD’-kandidaat verschillen van die van ons. Kamperen en picknicken met hamburgers, hotdogs én cava? Dat klinkt voor ons als een ware droomdate

Op die ‘hell date’ kreeg Stacy jammer genoeg wel beelden te zien van Robins ex Samantha die gilt dat zij Robin weer voor haar wil winnen. En dat ze 100 % zeker is dat het haar gaat lukken. Ja hoor, Samanta lijkt bíjna even zelfverzekerd als Stacy.

Bijna…

Eindigen doen we liefst met een prachtig beeld. Nadat Diaz’ hart brak door de afwijzende woorden van Viktor, komt nu zijn ex Kim uit het water gehuppeld. En of Diaz daar blij mee is. Robin en Harrie beginnen spontaan te applaudisseren op de achtergrond. En terecht!

Love is in the air! Tot volgende week, liefste dramatoeristjes.

 

Lees ook onze artikels over de vorige afleveringen:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '