Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Ontmoette Mezdi Lena's ouders dan net voor hij met Daniëlle naar 'Temptation Island' vertrok?

13 x Mezdi madness in de vijfde aflevering van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

We wisten allemaal dat het moment eraan zat te komen, maar daar staat hij dan plots, op zijn piratenboot. Aan het begin van deze vijfde aflevering van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ staat het strand meteen op stelten door de komst van ex-‘Temptation Island’-kapoen Mezdi. En die blijkt zich plots als womanizer geout te hebben. Nou.


Mezdi komt op het eerste gezicht min of meer vredig op het strand gewandeld, maar wordt meteen zonder enige afgetekende reden aangevallen door vechtersbaas Brody. Niets nieuws onder de zon.

Baas Bad Brody bedoelen we uiteraard. Onze excuses.

Onze bekende nieuwkomer blijkt de ‘ex’ van Lena te zijn Maar omdat men in de ‘Ex on the Beach’-wereld het woord ‘ex’ wel héél erg ruim interpreteert en bijgevolg elke persoon waar je weleens een zoentje aan gaf wordt gebombardeerd tot je ex, gingen we ervan uit dat Lena en Mezdi eenmalig het bed deelden. Maar dat bleek allesbehalve het geval…

Mezdi ex beweert bovendien dat hij naar de ‘Temptation Island’-opnames vertrok toen hij nog iets mat Lena had... De geruchten dat Mezdi er naast zijn relatie met Daniëlle nog meer relaties op nahield, waren dus zo gek nog niet.

Lena is wonder boven wonder niet de enige die het bed deelde met de rokkenjager.

Het doet ons deugd te zien dat Mezdi nog steeds dezelfde is. Voor de camera de liefste gentleman

… die nog steeds even goed gepoogd filosofische onzin kan verkopen als weleer.

Nu er een ‘Temptation Island’-gezicht over de vloer komt, lijken de makers van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ plots te willen experimenteren met special effects. Van een indrukwekkende trukendoos gesproken.

Vreemd genoeg lijken de Nederlandse dames Mezdi meteen een aardige jongen te vinden. Werd het afgelopen seizoen van ‘Temptation Island’ dan niet uitgezonden bij onze noorderburen?

Elias’ ex Renske slaat zelfs Mezdi’s ordinaire condoomaanzoek niet af.

Wanneer Mezdi en Renske naar buiten staren tijdens hun date, krijgen we plots een déjà vu. Toen tijdens de ‘Temptation Island’-opnames ‘de stroom uitviel’ en de kandidaten een tijdje onzichtbaar dachten te zijn voor de camera’s, leek Mezdi dat, aan zijn plotse escapades te zien, ook enorm spannend te vinden.

Wat later belanden Renske en Mezdi – hoe kan het ook anders – samen in bed. Wat er precies gebeurde kunnen we niet zien, want Mezdi is zich naar goede gewoonte zéér bewust van de camera’s.

Hoe het met de rest van de villa gaat? Z’n gangetje. Diaz ziet fantastische overeenkomsten tussen zichzelf en Robins nieuwe ex Sabrina.

En Stacy vindt zichzelf nog steeds Miss EOTBDD. Mooi zo!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '