Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

De Disneyfilm komt in november naar het grote scherm.

TRAILER: het magische ‘Encanto’ doet ons dromen van een reisje richting Zuid-Amerika

Jolien Meremans

Disneys nieuwste animatiefilm ‘Encanto’ verschijnt dit najaar op het grote scherm. De trailer belooft een magische prent die thuishoort in het rijtje van ‘Moana’ en ‘The Croods’.


Dankzij de Disneyfilm ‘Encanto’ reis je naar de Colombiaanse bergen waar de magische familie Madrigal je in hun al even magische casa in Encanto verwelkomt. Elk kind uit de familie is gezegend met een speciale kracht, alleen de 15-jarige Mirabel heeft geen buitengewone gave waarmee ze kan uitpakken. Ze heeft, in tegenstelling tot haar broers en zussen, niets waarin ze echt uitblinkt en voelt zich bijgevolg de vreemde – of net enige normale – eend in de bijt.

Kleurrijk en hartverwarmend


Maar ‘Encanto’ zou geen Disneyfilm zijn zonder Mirabel in de spotlight te zetten. Want wanneer ze ontdekt dat de magie van Encanto in gevaar is, is de tiener misschien wel de enige die de buitengewone krachten van haar familieleden kan redden. De trailer belooft in ieder geval een kleurrijke en vooral hartverwarmende familiefilm die je dankzij de heerlijke muziek, outfits van de personages en zuiderse sferen doet wegdromen bij een reisje richting Colombia.

Leuk weetje: de filmmakers trokken zelf naar Colombia om er de Zuid-Amerikaanse sfeer op te snuiven en zich te laten inspireren door locals. ‘Encanto’ werd geregisseerd door Byron Howard, die ook ‘Zootopia‘, ‘Tangled en ‘Bolt’ regisseerde, en Jared Bush, de co-regisseur van ‘Zootopia‘. ‘Encanto’ speelt vanaf november 2021 in de bioscoop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '