https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © warner bros

De aflevering uit seizoen 10 waar Chandler: 'Hi, Emma. It's the year 2020. Are you still enjoying your nap?' zegt, werd op oudejaarsavond massaal herbekeken.

Emma uit ‘Friends’ laat weten dat ze eindelijk wakker is na het ‘allerbeste dutje ooit’

Herlinde Matthys

In een bepaalde aflevering van ‘Friends’ verwijst Chandler naar het jaar 2020. Hij vraagt of de baby van Rachel en Ross nog steeds van haar dutje geniet. De actrice die Emma vertolkte, speelt daar nu op in met een hilarische Instagramfoto.


In de vierde aflevering ‘The One With The Cake’ van seizoen tien van ‘Friends’ houden Rachel en Ross een verjaardagsfeestje voor de eerste verjaardag van hun dochtertje Emma. Omdat de jarige nog aan het slapen is, besluit papa Ross een videoboodschap op te nemen voor haar. Hij wil die dan tonen als ze achttien wordt en die verjaardag valt toevallig in 2020!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verjaardagsboodschap


Chandler en Monica willen graag op weekend vertrekken, maar ze moeten van hun vrienden per se wachten tot Emma wakker is. Vandaar de ongeduldige ondertoon in Chandlers verjaardagsboodschap: ‘Hallo Emma! Het is het jaar 2020. Ben je nog steeds aan het genieten van je dutje?’

Die bewuste aflevering werd op 31 december massaal herbekeken omdat we dan natuurlijk aftelden naar 2020. Netflix speelde daar handig op in door hun kijkers voor te stellen de aflevering te laten starten om ongeveer 10 voor 12, dan gingen ze het nieuwe jaar in met de beroemde uitspraak van Chan Chan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hilarisch onderschrift


Noelle Sheldon, de actrice die samen met haar tweelingzus in de huid kroop van Emma zeventien jaar geleden, was toen natuurlijk nog een baby en ook zij doet nu haar duit in het zakje. Ze postte een foto op Instagram waar ze zichzelf fotoshopte in het decor van ‘Friends’ en met een mok van Central Perk in haar hand. Het onderschrift is hi-la-risch: ‘Ik ben eindelijk wakker geworden na het allerbeste dutje ooit, gelukkig 2020!’

Ze wenst iedereen nog een jaar vol familie, vrienden en plezier toe. En ze verontschuldigt zich nog voor haar erbarmelijke fotoshopvaardigheden. De foto kreeg al meer dan honderdduizend likes en honderden reacties waaronder die van haar tweelingzus Cali: ‘Eindelijk!’

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content