Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

We weten eindelijk wanneer Disney+ in ons land beschikbaar zal zijn

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Onze dinsdag kan nu al niet meer stuk, want Disney liet ein-de-lijk weten wanneer de streamingdienst Disney+ in ons land gelanceerd zal worden. Begin maar al af te tellen!


Een dikke maand geleden bracht Disney teleurstellend nieuws. Het gloednieuwe en veelbelovende streamingplatform Disney+ zou normaal gezien in de zomervakantie gelost worden, maar die release werd uitgesteld naar september. Een exacte datum werd toen nog niet meegedeeld en wij bleven op onze honger zitten. Tot nu, want Disney maakte deze ochtend bekend wanneer Disney+ op ons en zeven andere landen gelost zal worden: 15 september.

5000 afleveringen


Gek genoeg is het platform al bijna een jaar beschikbaar in Nederland, maar moesten een aantal andere Disneyfans, waaronder de Belgen, nog wat meer geduld oefenen. Op 15 september worden we samen met Luxemburg, Finland, IJsland, Portugal, Noorwegen, Denemarken en Zweden eindelijk beloond voor dat wachten. En er is nog meer goed nieuws, want de prijs die je moet betalen voor een abonnement valt relatief goed mee. Je kan ervoor kiezen om een maandabonnement van € 6,99 te bestellen of meteen een jaarabonnement van € 69,99 te nemen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Disney pakt op de streamingdienst ook meteen uit met een paar langverwachte series die enkel en alleen op Disney+ beschikbaar zijn. Denk maar aan ‘The Mandalorian‘,‘High School Musical: The Musical: The Series’ en ‘Diary of A Future President’. Daarnaast zal je ook voor zo goed als alle Disney-animatiefilms en -klassiekers op het platform kunnen bekijken én zullen de National Geographic-programma’s ook gedeeld worden met de abonnees. Voor ieder wat wils – lees: uren bingeplezier – dus!

En er is nóg meer, want met je abonnement heb je recht op vier simultane streams, onbeperkte downloads op maximaal tien (!) apparaten, de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen én je krijgt gepersonaliseerde aanbevelingen. Wij nemen alvast een weekje verlof om de meer dan 5000 (!) afleveringen en 100 films van Disney Channel opnieuw (lees: voor de honderdste keer) te bekijken.

Films en series waar we nu al naar uitkijken om te zien op Disney+:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '