Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

In hun koffers - of de volksverhuizing zoals Gert het noemt - zitten onder meer een fruitpers, een roeimachine, een schemerlamp en 30 bikini's.

TEASER: de eerste minuten van ‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’ smaken nu al naar meer

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Vanaf maandag 30 augustus kan je naar het tweede seizoen van ‘De Verhulstjes’, de realityreeks rond de familie Verhulst, kijken. Dit keer trekken Gert, Ellen, Viktor en Marie naar hun riante villa in het mondaine Saint-Tropez. We zagen in de teaser van ‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’ al dat er weer heel wat afgelachen wordt. En ook de eerste minuten van de allereerste aflevering smaken naar meer!


Ze zijn eindelijk terug! Gert Verhulst en zijn toffe gezinnetje stootten met de realityreeks ‘De Verhulstjes’ zonder enige twijfel de Meilandjes van hun troon als onze favoriete tv-familie. Vanaf maandag 30 augustus kan je naar nieuwe afleveringen kijken en die spelen zich af in de populaire Franse badplaats Saint-Tropez. De Studio 100-baas bracht er een welverdiende vakantie door met zijn vrouw en kinderen, en gelukkig voor ons mocht de cameraploeg mee om dit alles op beeld vast te leggen.

Volksverhuizing


In ‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’ beleven Gert, Ellen, Marie en Viktor weer heel wat avonturen. Denk maar aan misselijk worden in een reuzenrad, bijna botsen met een jacht in de haven, het Franse woord voor anaalklieren opzoeken terwijl ze cruisen in een cabrio – daar zullen Marcel en Leo (hopelijk) wel voor iets tussenzitten -, snorkelen en surfen op het helderblauwe water, verkleedpartijtjes en uiteraard veel eten en drinken.

Play4 lost de eerste minuten van de allereerste aflevering waarin we zien hoe ze hun koffers pakken en dat is al een hele belevenis. Terwijl de gemiddelde Vlaming tevreden is als ie een badpak/zwembroek, een paar slippers en een goed boek mee heeft op reis gaan Gert en co toch een tikkeltje verder. ‘We zijn precies een volksverhuizing aan het doen’, aldus Gert Verhulst.

Bikini’s


In hun koffers zitten dan ook onder meer een roeimachine – want Ellen roeit graag, maar niet op het water – een fruitpers, een schemerlamp en dertig bikini’s. Voor dat laatste hebben zowel Marie als Ellen een heel goede uitleg. Je hebt namelijk exemplaren nodig voor verschillende gelegenheden: eentje voor te zonnen, eentje voor wateractiviteiten en eentje voor als je verbrand bent. Misschien toch zeker eens checken of de zonnecrème in de valies zit?


 

‘De Verhulstjes in Saint-Tropez’ kan je vanaf 30 augustus elke maandag om 20u35 zien op Play4. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '