Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© GoPlay

De startdatum van het speciale jubileumseizoen is ook eindelijk bekend!

ZIEN: staan we in de trailer van ‘De Mol’ nu al oog in oog met dé saboteur van dit jaar?

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

‘De Mol’ belooft een feestje te worden, want een tiende avontuur betekent ook een speciale jubileumeditie! GoPlay loste zonet een spannende trailer waarin we een snippertje te zien krijgen van een mysterieus personage. Staan we misschien voor het eerst oog in oog met dé mol van dit jaar?

‘De Mol’ is terug met een tiende avontuur, uiteraard opnieuw met Gilles De Coster als vertrouwde gastheer. GoPlay trakteert ons met een nieuwe, mysterieuze trailer van het speciale jubileumseizoen en maakt daarmee de startdatum van het programma bekend! Naar verluidt mogen we ons verwachten aan een onvergetelijk verrassingsfeestje...

Blauwe ogen en een onbekend gezicht

Het is zover! Omcirkel zondag 20 maart maar in het groot in je agenda, want dan zal het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ van start gaan op de buis. Dat maakt GoPlay bekend met de officiële trailer die ons heel wat vibes à la Great Gatsby bezorgen. Een heus feestje dus, als we de zender mogen geloven!

‘Ik ben De Mol en dit is het tiende avontuur. Dat moeten we toch vieren?’, horen we een mysterieuze stem zeggen in de trailer. ‘Mijn voorgangers logen en bedrogen in de schaduw van het spel. Deze tiende keer is het aan mij en mag je opnieuw zoeken. Maar zal je me ook vinden?‘ klinkt het griezelig.

We zitten dan ook op het puntje van onze stoel wanneer we plots een duidelijk zichtbaar, maar onbekend gezicht te zien krijgen. Fel blauwe ogen onder een zwarte hoed kijken ons recht in de ogen aan, waardoor vraagtekens alle kanten opschieten. Staan we nu al oog in oog met dé mol van dit jaar? Of wie is dat mysterieuze gezicht?

Island hopping

De saboteur zal dit jaar te werk gaan op de Canarische Eilanden, want Gilles De Coster trakteert de kandidaten op een potje island hopping. Het avontuur begint in Lanzarote; denk aan woestijnwinden en vulkanische landschappen. Of de groepspot goed gevuld zal worden, is nog maar de vraag. Maar historisch laag als die van het vorige seizoen, zal hij hopelijk niet worden!

Benieuwd naar de kandidaten? Die ontdek je exclusief in ‘Café De Mol’ op zondag 13 maart. En de finale van dit seizoen kan je dit jaar live kijken in Paleis 12 op zondag 8 mei. Spannend!

‘De Mol’ is te zien vanaf zondag 20 maart op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '