Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Onze Evi Hanssen, zanger Nielson en beautyvlogster NikkieTutorials strijden (of saboteren) mee.

KIJKTIP: nog wachten op ‘De Mol’, maar Nederlandse versie kijk je nu al online

Wij hebben nog het raden naar de startdatum van onze ‘De Mol’, maar bij onze noorderburen is de zoektocht naar de saboteur al begonnen. Wij weten alvast voor wie te supporteren: presentatrice en landgenote Evi Hanssen.


Is Evi de Mol?


In Nederland heet het populaire programma ‘Wie is de Mol?’ en zijn alle kandidaten bekende gezichten, maar voor de rest is het concept hetzelfde als dat van de Vlaamse ‘De Mol’. Afgelopen zaterdag werd de eerste aflevering van het nieuwe seizoen in Nederland uitgezonden.

In de groep van tien kandidaten zitten dit jaar enkele bekende koppen die ook wij kennen. ‘Mijn Pop-Uprestaurant!’-presentatrice Evi Hanssen is ook populair bij onze noorderburen en versierde zo een plekje in het programma. Zij reisde mee af naar Colombia om te strijden voor de prijzenpot. Of om de boel te saboteren, natuurlijk.

Niels Littooij, ofwel Nielson, brak in 2016 door bij ons met ‘Sexy als ik dans’ en scoorde daarna nog een paar hits. Hij is een van de concurrenten van Evi. Of de Mol, uiteraard.

https://www.instagram.com/p/Bp7LFtJHnEZ/

Minder bekend bij het grote publiek maar een echte superster op het internet is Nikkie De Jager, ofwel NikkieTutorials. Op haar YouTube-kanaal bereikt de beautyvlogster meer dan 11,5 miljoen abonnees, waarmee ze een van de allergrootsten is. Het feit dat ze vorig jaar de kans kreeg om een video op te nemen met Kim Kardashian bewijst dat alleen maar. Als fan van ‘Wie is de Mol?’ liet de Nederlandse echter met plezier haar luxeleventje in de Verenigde Staten achter om mee te doen aan het programma.

Waar kijken?


‘Wie is de Mol?’ wordt elke zaterdag om 20u30 op de Nederlandse zender AvroTros. Je kan alle afleveringen van dit seizoen bovendien online bekijken, op npostart.nl.

Meer kijktips: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '