Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS

WAT ENIG: de Meilandjes brengen goed nieuws over seizoen 4 van ‘Chateau Meiland’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Wij gaan vanavond aan de wijn, want we hebben iets te vieren! De Meilandjes brachten zonet namelijk wat meer duidelijkheid over het vierde seizoen van ‘Chateau Meiland’, en dat laat niet lang meer op zich wachten!


Tijd voor een portie feelgoodnieuws, want Martien, Erica en Maxime van ‘Chateau Meiland’ stuurden zonet vanuit het zonnige Frankrijk een verrassende video de wereld in. Een dikke maand geleden liet het vrolijke trio nog weten dat er een vierde seizoen van de reeks op de planning staat, en daar geven ze nu wat meer informatie over. En nog geen klein beetje, want ze lieten weten wanneer we ons dankzij het programma weer vanuit onze luie zetel in Frankrijk kunnen wanen.

Twee afleveringen


Wij vielen bijna van onze stoel, want het nieuwe seizoen zal in Nederland al vanaf 31 augustus te zien zijn op SBS6. We vreesden dat we door de coronacrisis iets langer zouden moeten wachten op nieuwe afleveringen, maar niets is minder waar. En aangezien het seizoen vanaf eind augustus in Nederland uitgezonden zal worden, zullen ook wij hoogstwaarschijnlijk niet al te lang meer op Martiens gekke uitspraken en woede-uitbarstingen moeten wachten. En dat is niet het enige wat jouw dag kan opbeuren, want de Meilandjes kondigden nog meer goed nieuws aan.

In Nederland zullen er niet één, maar twee afleveringen per week uitgezonden worden, en dat op maandag en donderdag. Of de zender VIJF daar ook bij ons voor zal zorgen, is nog niet helemaal duidelijk, dus fingers crossed! Wat we nog meer uit de video konden afleiden? Dat het weer ‘helemaal gezellig en enig’ zal worden en dat het gezin voorlopig nog in Frankrijk woont. Dat betekent dus dat ook seizoen 4 zich hoogstwaarschijnlijk weer grotendeels in la douce France zal afspelen, maar misschien kunnen we binnenkort tussen al hun verhuisdozen en -camions toch al een kleine glimp van hun nieuwe chateau in Nederland opvangen.

Chateau Marillaux staat nog altijd te koop en ook het prijskaartje dat eraan vasthangt, is nog steeds ongewijzigd: € 1.250.000. Hoe de toekomst van de reeks er zal uitzien en of er na seizoen 4 überhaupt nog een vijfde seizoen komt, is nog niet geweten. Wat wel al zeker is, is dat wij nu al uitkijken naar eind augustus!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '