Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vanavond zien we hoe de boeren reageren wanneer een groot deel van die vrouwen plots voor hun neus staat.

‘Boer zkt Vrouw’: recordaantal van 1.502 vrouwen schreven brief naar hun favoriete boer

Dit seizoen trekt ‘Boer zkt Vrouw’ naar het buitenland, en dat zien blijkbaar heel wat Vlaamse vrouwen zitten. Maar liefst 1.502 singles kropen in hun pen om een brief te sturen naar Manu, Jan, Bjorn, Jeroen of Jitse. En velen van hen vonden zelfs de tijd om hun schrijfsel persoonlijk af te geven.


Boer zkt. Vrouw – De Wereld Rond


Vanavond is ‘Boer zkt Vrouw’ na vier jaar pauze terug, deze keer met een internationaal tintje. De voorstelling van de boeren eerder dit jaar op prachtige bestemmingen zoals Zuid-Afrika en Australië deed ons al vermoeden dat dit een erg populaire editie zou worden, en VTM bevestigt ons vermoeden. Er werden meer brieven dan ooit geschreven. En dan vooral voor boer Jan in Australië. Hij moest zich door zo’n 789 brieven en pakjes zien te worstelen om een tiental favorieten uit te kiezen.

In de eerste extra lange aflevering zakken de vijf boeren af naar Vlaanderen om hun brieven in ontvangst te nemen. Wat zij niet weten is dat Dina Tersago en An Lemmens de vrouwelijke vrijgezellen uitnodigden om hun schrijfsel hoogstpersoonlijk af te geven aan hun boer van keuze. Een verrassing van formaat, letterlijk.


 

De eerste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ zie je vanavond, maandag 3 september, om 20u35 bij VTM.

Meer programma’s om te zien: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '