https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In de aflevering van vanavond zagen we hoe de band tussen Tim en Elke hechter werd. En zei Joris ook enkele heel lieve dingen over zijn Annelies.

‘Blind Getrouwd’: ‘Hoe meer ik Tim leer kennen, hoe meer ik hem leer appreciëren. Hij is echt een heel lief persoon’

Alle koppels genieten momenteel van hun huwelijksreis en proberen elkaar onder de zon wat beter te leren kennen. Waar het bij sommige duo’s nog een beetje afstandelijk aan toe gaat, zagen we een aantal matches toch al dichter naar elkaar toe groeien.


Bij de meeste koppels zit de sfeer er alvast goed in. Waar het bij Tim en Elke in de vorige afleveringen nog een beetje aftasten was, groeien de twee nu duidelijk naar elkaar toe. Denk maar aan slapenloze nachten door het vele gebabbel en enkele stoute mopjes. ‘De grapjes worden al iets gedurfder. We tasten elkaars grenzen een beetje af en dat is wel leuk’, aldus Elke.

Bij Stijn en Joke en Line en Victor gaat het er voorlopig nog een beetje rustig aan toe. De twee koppels zijn elkaar nog volop aan het leren kennen, maar op het eerste zicht gaat alles de goede richting uit. ‘De klik is er nog altijd. We weten wat we willen en waar we naartoe willen. We doen het op ons gemak en op hetzelfde tempo dus het zit echt wel goed’, zo vertelt Stijn. Daarnaast heeft Line ook al kennisgemaakt met een van de angsten van Victor namelijk – je leest het goed – zand. ‘Ik ben niet zo heel goed met zand. Dat kruipt echt overal en je krijgt het er ook niet uit’, vertelde hij tegen de camera’s. Tikkeltje opmerkelijk, maar wij vinden het stiekem best wel schattig.

Ik ben niet zo heel goed met zand.


Voorlopig hebben we wel een aantal vraagtekens als hem om Jolien en Lenny gaat. Hij heeft zijn trouwring niet om wegens een soort van allergische reactie, maar zijn echtgenote voelt zich hier duidelijk niet goed bij. Ook is zijn karakter momenteel nog wat moeilijk te doorgronden. ‘Het is soms moeilijk om te weten hoe serieus hij iets bedoelt.  Hij toont zich nog niet helemaal en dat maakt me een beetje onzeker.’

Stap voor stap


In de aflevering van vanavond hebben we vooral Elke en Tim het meeste naar elkaar toe zien groeien. Ze zeggen zelf dat het lijkt alsof ze elkaar al jaren kennen en ze kunnen het duidelijk erg goed met elkaar vinden. ‘Hoe meer ik Tim leer kennen, hoe meer ik hem leer appreciëren. Hij is echt een heel lief persoon’, aldus Elke.

Bij Stijn en Joke wordt er vooral veel gelachen, maar voorlopig hebben de twee enkel nog een vriendschappelijke band. ‘Voorlopig hoeft er voor mij niks meer bij. Ik geef hem tussendoor weleens een kus, maar meer dan dat heb ik momenteel nog niet te bieden’, zo vertelt Joke. Al maakt ze haar partner wel duidelijk dat ze wel de kans geeft om te ontwikkelen. Momenteel is voor haar de eerste stap – een vriendschap uitbouwen – het belangrijkst.

Wat ze ook vertelt, vanaf ik haar zie lachen, ben ik mee.


Hoe zit het nog met ons favoriete koppel Annelies en Joris? Ze bleven alvast veel plezier samen en wij zien alvast veel potentieel in hun relatie. Iets waar Joris het duidelijk mee eens is, want hij heeft alleen maar lieve dingen te zeggen over zijn Annelies. ‘Ik zie absoluut wel waarom wij een match zijn. Hoe haar leven in elkaar steekt, hoe haar enthousiasme haar siert. Wat ze ook vertelt, vanaf ik haar zie lachen, ben ik mee’. Annelies zelf is voorlopig nog wat voorzichtiger, maar ook zij ziet iets in hun huwelijk. ‘Ik ben echt al heel graag bij Joris en dat is voor mij al heel waardevol’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content