Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play 4

En dat voor een hogere prijs dan het oorspronkelijke budget waarmee Béa het pand aankocht.

‘Blind Gekocht’-koppel Cherifa en Rachid wil hun woning alweer verkopen

Ysaline Pollet

Alle kandidaten leken tot nu toe meer dan tevreden met hun woning in ‘Blind Gekocht’. Toch blijkt niet iedereen gelukkig te zijn in hun nieuwe woonst. In een teaser voor de volgende aflevering zagen we al dat een van de koppels hun huis opnieuw te koop zette. Nu blijkt dat het om Cherifa en Rachid gaat.


Béa, Bart en dit seizoen ook Kelly weten met een beperkt budget, een waslijst aan eisen en een afgebakende regio toch telkens een geschikt huis te vinden voor de deelnemers in ‘Blind Gekocht‘. Dit seizoen hebben we dan ook al heel wat pareltjes zien passeren.

Een van de meest uitdagende projecten was zonder twijfel een huis vinden voor Cherifa (40) en Rachid (43) en hun vier kinderen. Het koppel kon door hun islamitische geloof namelijk geen lening met rente afsluiten, dus moest Béa eerst hun huidige huis op ’t Kiel zien te verkopen en dan nog eens een geschikter huis zien te vinden.

Daar slaagde de ERA-makelaar op het laatste nippertje gelukkig in. Interieurarchitecte Kelly ging aan de slag en maakte binnen de maand van het pand in Hoboken een werkelijk pareltje dat een brede gang had en voldoende kamers. Afgelopen woensdag zagen we nog hoe tevreden het gezin was met hun nieuwe huis en dat ze het zelfs als een mogelijke thuis zagen. Toch staat het pand volgens Het Nieuwsblad nu alweer te koop. En dat bevestigde ook Play4. Dit is de eerste keer in drie seizoenen dat zoiets gebeurt.

395.000 euro


Cherifa en Rachid hadden een budget van 330.000 euro waarmee Béa en Kelly aan de slag konden. Hun gerenoveerde huis zou volgens Het Nieuwsblad nu opnieuw te koop staan voor zo’n 395.000 euro. Wat de reden voor de verkoop is, is niet duidelijk. Dat komen we volgende week woensdag om 20u35 te weten in ‘Blind Gekocht’ op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '