Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Wie van je vrienden moet zich inschrijven?

‘Blind Date’ is helemaal terug van weggeweest met Nathalie Meskens als gloednieuwe gastvrouw

VTM blaast op 1 februari dertig kaarsjes uit en viert dat met een  aangepast programmaschema (en ongetwijfeld een flinke dosis confetti en champagne). Zo wordt bijvoorbeeld het iconische ‘Blind Date’ weer van onder het stof gehaald. Helaas zonder Ingeborg, maar met Nathalie Meskens als gastvrouw.


Zat jij als jonkie ook steevast met je ouders en een zakje chips op de zetel te kijken naar ‘Blind Date‘? Hoog tijd om opnieuw zo’n televisieavondje te plannen want ter ere van zijn dertigste verjaardag haalt VTM het iconische programma opnieuw van onder het stof. De begintune en de spelformule blijven hetzelfde, maar het is Nathalie Meskens die de plaats van Ingeborg zal innemen. ‘Ik was in mijn jonge jaren een erg grote fan’, vertelt de 36-jarige Nathalie Meskens aan HLN. ‘Het enthousiasme van Ingeborg, de wand die opengaat, het zwaaiende stel: allemaal pure nostalgie die op mijn netvlies gebrand staat.’ En ja, ook in deze ‘Blind Date 2.0‘ zullen kersverse stelletjes al zwaaiend de trap oplopen richting een idyllische buitenlandse reisbestemming.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Blind Date 2.0

‘We hebben het vernieuwde ‘Blind Date’ al eens getest op café’, vertelt Nathalie Meskens. ‘Met succes. Het was geweldig plezant. En ik kan je zeggen: dit is niet zomaar een programma. Eindelijk begrijp ik waarom Ingeborg destijds zo vrolijk rondhuppelde. Eens de show begonnen is, ga je er als presentatrice volledig in op. Ik kon me tijdens de cafétest echt niet inhouden om tijdens het spelletje zelf aan de andere kant van de wand te gaan piepen, ook al was die wand voor de gelegenheid een gordijn dat was opgehangen. (lacht)’


 

Zelf meedoen aan ‘Blind Date’ of ken je iemand die zich stante pede moet inschrijven? Surf dan snel naar de website van VTM.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '