https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © MTV

Twintig vrijgezellen proberen hun ideale match te vinden en zo niet enkel met hun grote liefde, maar ook met een mooie geldprijs naar huis te gaan.

MTV maakt uitzenddatum van Nederlandse versie van ‘Are You The One?’ bekend

Herlinde Matthys

De populaire MTV-serie ‘Are You The One?’ krijgt een Nederlandse versie. Dit najaar zal je zien of onze noorderburen erin slagen om tussen alle vrijgezellen hun ideale match te vinden en zo niet enkel met hun grote liefde, maar ook met een mooie geldprijs naar huis gaan.


Are You The One?heeft al acht succesvolle seizoenen op MTV en binnenkort krijg de populaire datingshow een Nederlandse versie. Daarin proberen twintig singles tussen de 21 en 35 jaar, die zelf toegeven dat ze verschrikkelijk zijn in relaties, binnen de tien weken hun perfecte match te vinden. Een team van experts, professionele matchmakers en psychologen, stelde aan de hand van een reeks strenge tests en diepgaande interviews ideale stelletjes samen en die worden samen gedropt in een villa op een tropische bestemming. Maar… de vrijgezellen weten niet op voorhand aan wie ze gekoppeld zijn. Ze moeten dus aan de hand van gesprekken en opdrachten de juiste partner trachten te vinden. Als alle koppels daarin slagen, wint de groep een grote geldprijs van maar liefst 200.000 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Drama, drama en nog eens drama


Elke week is er een ceremonie waarop de koppels per juiste match een lichtstraal krijgen. De bedoeling is om op het einde dus tien lampen te zien branden, enkel dan is het experiment geslaagd. Elke week kan de groep ook een koppel naar de zogenaamde Truth Booth sturen om te achterhalen of het een ideale match, en dus een lichtstraal, was op de ceremonie, en of ze dus op de goede weg zijn. Natuurlijk gaat dit alles gepaard met heel wat drama, want sommige singles groeien naar elkaar toe terwijl ze op papier of volgens de wetenschap geen perfecte match zijn. Dat tot grote frustratie van anderen die die koppels uit elkaar willen krijgen, want anders kunnen ze hun centjes vaarwel zeggen.

MTV maakt nu de uitzenddatum van de Nederlandse versie van ‘Are You The One?’ bekend en we hoeven er gelukkig niet zo heel lang meer op te wachten. De datingshow is vanaf 17 oktober elke zondag te zien op de zender.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content