https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © play4

De lieve kokkin overleed vorige week na een korte ziekte.

Gert en James nemen met een prachtig filmpje afscheid van Annie in ‘De Cooke & Verhulst Show’

Herlinde Matthys

Annie Deleersnijder (74), of Annietje zoals we haar allemaal kennen uit ‘Gert Late Night’, overleed vorige week na een korte ziekte. Gert en James namen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show’ afscheid van de lieve kokkin met een prachtig filmpje als eerbetoon.


Annie was een beetje de tweede mama van Gert Verhulst en James Cooke op de Evanna. Ze zorgde ervoor dat de twee presentatoren tijdens die hectische weken met weinig slaap toch dagelijks een heerlijke zelfgemaakte maaltijd konden verorberen. Niet enkel James en Gert, maar heel kijkend Vlaanderen hield van deze lieve vrouw die met veel plezier en zonder klagen meedeed met de gekke fratsen van het olijke duo.

Krop in de keel


Niks was te veel: zich verkleden en een masker opzetten, een rolletje spelen of naar de onnozelheden van de presentatoren luisteren… ‘Gert Late Night’ zal dan ook nooit meer hetzelfde zijn zonder Annietje en dat beseffen James en Gert maar al te goed. Ze namen daarom afscheid van hun tv-mama met een prachtig filmpje in de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show’.

Bij de aankondiging ervan kregen ze het allebei even moeilijk en zagen we de tranen in hun ogen. ‘Gert en ik zullen haar ongelooflijk hard missen’, aldus James. ‘Bedankt Annietje om zo goed voor ons te zorgen‘, besluit Gert. In de minuten erna, bij het zien van al die mooie momenten van Annie, kreeg iedereen in zijn/haar/hun huiskamer een krop in de keel.

Laatste boodschap


Mooie herinneringen aan een prachtig persoon die bij velen voor altijd in hun hart zal zitten. Zo spreken onder meer Christoff, Natalia, Niels Destadsbader, Rani De Coninck, Erik Van Looy, Kelly Pfaff, Bart De Wever en Piet Huysentruyt nog een laatste boodschap in. ‘See you in heaven Annie’.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content