https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Wovelty Photography

Vorig jaar mocht het nachtelijke spektakel rekenen op 35.000 bezoekers.

WEEKENDTIP: maak een magische avondwandeling door het Rivierenhof tijdens De Grote Schijn

Bijna weekend! Dat vraagt om pintjes, een dansje en… misschien ook wel een magische avondwandeling? Vrijdag gaat in het Rivierenhof in Deurne de tweede editie van De Grote Schijn van start, een licht- en klankspektakel waarbij de natuur centraal staat. En iets zegt ons dat je dat niet wil missen…


Van 25 oktober tot en met 11 november wordt het Rivierenhof in Deurne voor het tweede jaar op rij het decor voor een feeërieke ervaring. De Grote Schijn wordt opnieuw een totaalspektakel met klanken, kleuren en zelfs geuren, en uiteraard de natuur als belangrijkste hoofdrolspeler.

‘Met De Grote Schijn willen we mensen laten wegdromen en tegelijkertijd opnieuw bewust maken van de schoonheid van de natuur’, legt bezieler Christophe Van Hostauijen uit. ‘We gebruiken de bestaande omgeving en voegen er een vleugje magie aan toe. Zo willen we de mensen nog meer wijzen op de pracht ervan.’ Vorig jaar mocht het nachtelijke spektakel rekenen op 35.000 bezoekers. ‘Dit jaar gaan we voor minstens evenveel’, aldus Van Hostauijen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tine Embrechts: ‘Mijn kinderen vinden het fantastisch’


Vorig jaar waren Lieven Scheire en Jef Neve nog het gezicht van De Grote Schijn. Deze editie mogen Tine Embrechts en Bartel van Riet zich ambassadeurs noemen.

‘Ik kom regelmatig in het Rivierenhof – ik woon om de hoek en ik vind het zo ongelofelijk rustgevend hier’, aldus Embrechts. ‘Vorig jaar fietste ik voorbij toen ik de affiches van De Grote Schijn zag hangen. Ik heb toen meteen tickets voor het hele gezin gekocht en de kinderen vonden het fantastisch. Ze vielen van de ene verbazing in de andere. Dat ik nu ambassadeur mag zijn van dit project, vind ik de max – en mijn zonen ook.’

Praktisch

  • Wat? De Grote Schijn
  • Waar? Het Rivierenhof in Deurne
  • Wanneer? Van 25 oktober t/m 11 november
  • Wakostda? Een standaardticket kost € 16, kinderen onder 12 jaar en 65-plussers betalen € 13. Kom je met een groep van 25 personen of meer, kost het je ook € 13 p.p..
  • Surf voor tickets en info naar www.degroteschijn.be


Nog meer leuke dingen om dit weekend te doen: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content