Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thought Catalog via Unsplash

+ je kan er ook heel wat van je andere favoriete spelletjes terugvinden!

YES: via deze website kan je online ‘De Weerwolven van Wakkerdam’ spelen

Heb je het even gehad met films en series kijken? No worries, want je kan jezelf op nog heel wat andere manieren entertainen. Zo kan je bijvoorbeeld met de app Houseparty online spelletjes spelen met je vrienden en er bestaat ook een website waar je gekende gezelschapspelletjes kan spelen zoals ‘De Weerwolven van Wakkerdam’. Wij weten alvast wat doen vanavond!


We mogen momenteel dan nog wel een tijdje binnen zitten, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je als een kluizenaar moet leven. Zo kan je ook in het online universum in contact blijven met je vrienden. Er bestaan namelijk heel wat apps waarbij je met meer dan zes personen kan facetimen en via de app Houseparty kan je samen zelfs spelletjes spelen. Mis jij alleen je vertrouwde bordspelletjes? Ook dan hebben we goed nieuws voor jou, want wist je dat jij bijvoorbeeld ‘De Weerwolven van Wakkerdam’ online kan spelen?

Uitgebreide versie


Via de online versie kan je met zo’n 50 personen spelen en zijn er ook meer rollen om het geheel wat spannender te maken. Zo zijn er maar liefst 29 (!) verschillende functies. Om er zeker van te zijn dat je je niet gaat vervelen, zijn er verschillende soorten (denk: fun, normaal of toch eerder serieus) waar je uit kan kiezen. Last but not least kan ook debatteren en argumenteren met de andere spelers. Net zoals wanneer je met je vrienden in je woonkamer zou spelen.

Zie jij een avondje spelletjes spelen wel zitten? Het enige wat je hoeft te doen, is je registreren op de website, een gebruikersnaam kiezen en de voorwaarden accepteren. Vervolgens ben je vertrokken voor heel wat uren speelplezier. Bovendien blijft het niet alleen bij ‘Weerwolven’. Via de website kan je ook heel wat andere spelletjes online spelen zoals bijvoorbeeld ‘Take 5!’, ‘7 Wonders’, en ‘Saboteur’.

Meer thuisfun:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '