Het einde van de zomervakantie is in zicht, en dat willen we nog even goed vieren! Dat doen we natuurlijk met een lekker drankje. Het resultaat? Een recept voor een verfrissende frozen mangomargarita! Dé favoriete cocktail van redactrice Ysaline deze zomer. Simpel, snel en o zo lekker!
Laat die cosmopolitans en mojito’s vandaag voor wat ze zijn en vier het einde van de zomer met een mangomargarita! Onze redactrice en cocktail lover Ysaline maakte haar favo cocktail al tal van keren. En er zit fruit in, dus het is gezond, toch?!
Wat heb je nodig voor een frozen mangomargarita?
- 5 (diepgevroren) mangoblokjes
- 7 ijsblokjes
- 30 ml Cointreau
- 30 ml vers limoensap
- 60 ml mezcal (of tequila)
- 5 ml siroop naar keuze
Hoe maak je het?
- Doe all ingrediënten in een blender en mix tot het mengsel glad is.
- Kies een leuk, groot glas uit, wrijf een limoen over de rand van je glas en dip in een bordje met chili-limoen-kruiden, zoals Tajin.
- Schenk de mangomargarita in je glas.
Tip van onze redactrice Ysaline: ‘Hou je wel van pit? Strooi dan ook nog een beetje Tajin op je drankje. Héérlijk!’
Lees ook: