Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Zomertijd!

Zaterdagnacht om 2u draaien we de klok weer een uurtje verder. Tijd voor gejuich, want dat wil zeggen dat de zomer er weer aankomt. En dus ook de zwoele zomeravonden. Yay! En dus kunnen we nu weer heel wat leuke dingen doen die de winter niet toeliet. Enjoy!

 

Terrasje na het joggen

Niets zaliger dan na je workout nog even te bekomen met je sportpartner. Overhaal die aan-de-zetel-plakkende vriendin om jou te vergezellen tijdens het joggen. Jouw motivatie: het terrasje achteraf!

 

BBQ

Joepie! De tijd van zalig gebakken spek, lookbroodjes en heerlijke pastasalades is weer aangebroken. En als het vuur gedoofd is, kan je weer naar hartenlust marshmallows roosteren. Heerlijk!

 

Ijsjes van de kar

Vanaf nu hoef je weer even niet meer zelf voor het nagerecht te zorgen. Gewoon je oren spitsen tot je het vrolijke deuntje van de ijscoman hoort en dan spurten voor een heerlijk schepijsje! Discoparels included, please.

 

Picknicken

Zoek je leukste lakentje uit de kast en laad die mand al maar vol. Een avondpicknick in het park of langs het water is zalig bij warm weer. Doe daar een prachtige zonsondergang bovenop en jouw perfecte date is gepland!

 

Sterrenkijken

Geen wolkje aan de lucht overdag betekent een zalige sterrenhemel 's nachts. Breng de avond eens door in het gras van je tuin of (als jij een lucky girl bent) in de hangmat buiten. Je bent zo weer helemaal zen!

 

Drive-in

De ideale date? Naar de drive-in rijden met je lover voor die film die je al eeuwen wilde zien, maar waarvoor je nooit tijd had. Quality time met je lief  én een unieke ervaring: win-win! (oa bij Utopolis in Mechelen)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '