Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Dat geldt ook voor singles.'

ZOMERHOROSCOOP 2022: het liefdesleven van Kreeft zit in de lift

Esther van Heerebeek

De zomer van 2022? Dat wordt de beste in jaren! Eindelijk weer voluit feesten op festivals en reizen à volonté. En ook op liefdes- en seksvlak belooft het een hete zomer te worden. Check wat de sterren voor jou in petto hebben!

Jouw zomer

Dit wordt voor jou een onvergetelijke zomer, Kreeft. Wellicht ga je een stap verder in je relatie of kom je als single de persoon van je dromen tegen. Dit wordt absoluut genieten!

Seks en liefde

Zit het goed tussen jou en je partner, dan bestaat de kans dat jullie gaan samenwonen, trouwen, aan kinderen beginnen of iets anders spannends ondernemen samen. Je liefdesleven zit in de lift. Dat geldt ook voor singles. Vooral in juli kan het heel heet worden, met veel aandacht en de nodige flings.

Job, studie en geld

Eind juni kan het wat je job of studie betreft heel uitdagend zijn. Het zorgt in ieder geval voor de nodige onrust. Gelukkig wordt het vanaf augustus beter.

Gezondheid

Je liefdesleven zorgt ervoor dat je supergoed in je vel zit. Issues betreffende je job of studie verdwijnen snel wanneer je in de armen van je geliefde of flirt ligt.

Jouw zomerparfum

Je vindt het hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '