Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Heel wat minder glamoureus dan op de rode loper...

Zo ziet de stalker van Mr. Grey eruit in ‘Fifty Shades Darker’

Deze week doken de eerste beelden van 'Fifty Shades Darker' op. Jamie Dornan en Dakota Johnson hebben samen hun eerste scènes ingeblikt. Nu maakt een derde personage haar opwachting op de set, en het is niemand minder dan Leila Williams, de stalker van Mr. Grey. Arme Anastasia...

Leila Williams wordt gespeeld door Bella Heathcote. Bella is een Australische actrice die in het verleden al opdook in de film ‘Pride and Prejudice and Zombies’. Voor haar rol als Leila heeft de actrice haar verzorgde blonde lokken ingeruild voor een lang en warrig kapsel. Ook haar outfit is niet meteen wat we van haar gewend zijn. Duidelijk stalker-materiaal!
 

Bella Heathcote

Leila is een ex-vriendin van Christian Grey, maar het leven zonder haar voormalige lover bevalt haar helemaal niet. Het is zelfs zo erg dat Leila hem en Anastasia begint te stalken. Vooral Ana heeft last van haar gekke grillen. Wie het boek gelezen heeft, weet dat ze een pistool gericht heeft op Miss Steele. Eén ding is zeker: saai zal 'Fifty Shades Darker' niet worden.
 

Fans van de film zullen nog even geduld moeten hebben. Het vervolg op 'Fifty Shades of Grey' komt pas in februari 2017 in de zalen.

 

Wil je nog meer lezen over de film?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '