Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Snapchat

ZIEN: dit was het kerstfeest van de familie Kardashian

De jaarlijkse kerstkaart van de Kardashians laat helaas op zich wachten, maar tegen een feestje kan deze familie maar moeilijk nee zeggen. Net zoals elk jaar heeft de mater familias, Kris Jenner, een groots en extravagant kerstfeest georganiseerd en daar zijn natuurlijk beelden van. Let’s check it out!

Niet alleen de Kardashians waren talrijk aanwezig, ook de zusjes Jenner hadden hun meest sprankelende outfit voor het kerstfeestje bovengehaald. Samen met hun moeder Caitlyn zagen ze er echt ge-wel-dig uit. Love the lipstick, Kendall!
 

Khloé en Kim (inclusief lipring) waren ook van de partij. Kim is sinds haar overval in Parijs opvallend afwezig op sociale media, maar speciaal voor het kerstfeestje heeft ze wel een aantal sfeerbeelden op Snapchat gezet.
 

Haar hubby Kanye was er niet bij, maar Kimye’s dochter, North, had voor de gelegenheid een op maat gemaakte jurk van Alexander Wang aan. Ach ja, het is Kerstmis voor iets zeker?
 

De Kardashians hadden verder ook enkele vrienden uitgenodigd. Zo was er een optreden van goede vriend John Legend en ook haarstyliste Jen Atkin mocht mee komen tafelen. Onze uitnodiging was helaas net te laat op de redactie gearriveerd...
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '