Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paramount Pictures

Qua timing kan dat tellen...

ZIEN: de trailer van Brad Pitts nieuwste film met zijn vermeende minnares Marion Cotillard

Robine van Tilburg
Naar verluidt dumpte Angelina Jolie Brad Pitt nadat een privédetective zijn affaire met Marion Cottillard uit de doeken deed. En drie keer raden welke trailer Paramount Pictures net het wijde interweb instuurde? Ja hoor, de officiële trailer van Brads nieuwste film 'Allied', waarin Brad innig zoenend en kinderen verwekkend te zien is met zijn vermeende minnares Marion. Nou.

Nu Brangelina verleden tijd is, wordt het tijd om de vermeende oorzaak Brarion extra in de verf te zetten, moet Paramount Pictures gedacht hebben toen ze een nieuwe, bijzonder zwoele trailer losten van hun aankomende film 'Allied' met in de hoofdrollen Brad Pitt en Marion Cotillard.

 

Wij krijgen een kleine flashback naar 2005, de tijden waarin meneer Pitt op de set stond met Angelina voor de opnames van 'Mr. & Mrs. Smith'. Toen liet hij vrouwlief Jennifer Aniston nog in de kou staan voor de dik gelipte actrice. En een decennium later flikt hij haar gewoon lekker hetzelfde. Dat gezegd zijnde, geniet van de trailer!

 

'Allied' verschijnt bij ons vanaf 23 november 2016 in de zalen.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

 

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '