https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ze is de zesde Vlaamse Miss België op rij.

ZIEN: de 18-jarige Elena Castro Suarez mag zich voor een jaartje Miss België noemen

Gisterenavond werd de finale van Miss België 2019 georganiseerd in Plopsaland De Panne. Heel wat dames waren uit op de titel, maar uiteindelijk kon maar een iemand de grote winnaar zijn. Zo was het de 18-jarige Elena Castro Suarez die het kroontje van Angeline Flor Pua mocht overnemen.


Elena Castro Suarez is nog maar achttien jaar, maar de Antwerpse mag zich voor een jaartje Miss België noemen. Zelf was ze alvast dolgelukkig toen organisatrice Darline Devos haar naam door de microfoon riep. ‘Ik hoopte zo hard dat ze mijn naam zou zeggen, maar toen dat effectief zo was, kon ik het echt niet geloven’, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Onze kersverse Miss België droomt naar eigen zeggen al jarenlang van de titel. ‘Ik droom al van kleins af aan van dit kroontje. Nu is het realiteit.’ Ze wil zich daarom ook voltijds concentreren op haar titel en daarom stop ze tijdelijk met studeren. Elena studeert rechtspraktijk, maar deze studies zet ze dus voorlopig on hold. ‘Ik wil graag procureur worden, maar nu wil ik me eerst volledig concentreren op mijn jaar als Miss België. Daarna zet ik ze zeker verder. Ik wil immers als een sterk voorbeeld aan jongere meisjes tonen dat ze toch hun dromen waar kunnen maken.’

https://www.youtube.com/watch?v=Kuk96cP5f6k

Onze Miss België 2019 heeft (zoals haar naam het doet vermoeden) Spaanse roots en is de zesde Vlaamse Miss België op rij. De laatste keer dat een Waalse met het kroontje ging lopen was in 2013. Toen was Noémie Happart de grote winnares. De tweede en derde plaats waren dit jaar weggelegd voor Elodie Duchesne en Alne Elsermans.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content