https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

'Het is vermoeiend om telkens weer te moeten horen hoe schoonheid eruit zou moeten zien'

ZIEN: Cara Delevingne geeft haters lik op stuk in emotionele boodschap op Instagram

Eind vorige maand ruilde Cara Delevingne (24) haar platinablonde bob in voor een kale knikker. Haar nieuwe look kreeg op Instagram gemengde reacties, en dat is niet naar de zin van de Britse actrice. 

Afgelopen maandag verscheen Delevingne voor het eerste met haar nieuwe look op de rode loper tijdens het Met Gala in New York. Voor de gelegenheid liet ze haar hoofd beschilderen met zilverkleurige verf en vervolgens bezetten met minuscule plakdiamantjes. Pretty cool, vonden wij. Al dacht een deel van haar fans daar anders over. 'Wat is die troep op je hoofd?' en 'Sorry, maar ik vond je met lang haar véél mooier', is maar een greep uit de vele gemene reacties. 
 

'Wie zijn we? Hoe definiëren wij schoonheid?'

De 24-jarige actrice – die haar lokken afschoor voor haar rol in de nieuwe film 'Life In A Year' – staat er echter om bekend geen blad voor de mond te nemen en diende haar haters van repliek in een emotionele boodschap op Instagram.

Neem de kleren weg, veeg de make-up van je gezicht en knip je haar. Verwijder alle materialistische bezittingen. 

'Het is vermoeiend om telkens weer te moeten horen hoe schoonheid eruit zou moeten zien. Ik ben het beu dat de maatschappij schoonheid voor ons definieert. Neem de kleren weg, veeg de make-up van je gezicht en knip je haar. Verwijder alle materialistische bezittingen. Wie zijn we? Hoe definiëren wij schoonheid? Wat beschouwen wij als 'mooi'?', aldus het Britse ex-model. 
 

Haar boodschap kon op veel bijval rekenen, al konden heel wat mensen het niet laten om opnieuw gemeen te reageren. 'Jij hebt makkelijk praten, je bent model', schreef een 'fan'. 
 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content