Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: <a href="https://www.instagram.com/p/BM6MWaUDkpI/" target="_blank">@louloumagazine</a>

En ze zag er zoals steeds stralend uit, of wat had je gedacht?

ZIEN: Blake Lively voor het eerst weer op de rode loper sinds geboorte van baby nummer twee

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Amper zes weken nadat ze voor de tweede keer mama is geworden, stond de beeldschone Blake Lively (29) gisterenavond alweer op de rode loper. En ze zag er stralend uit, of wat had je gedacht? 

Begin oktober beviel Blake Lively (29) van haar tweede kindje. De naam van de baby werd nog niet bekendgemaakt, maar echtgenoot Ryan Reynolds (40) verklapte wel dat dochter James (bijna 2) er een zusje bij kreeg. Vrouwlief was not amused toen hij het geslacht van hun kersverse baby verklapte, maar de Canadese acteur wist het gelukkig goed te maken
 

Dat het moederschap de 'Gossip Girl'-actrice goed afgaat, bewees ze gisteren met haar eerste officiële evenement sinds de geboorte van haar tweede dochter amper zes weken geleden.

 

De nieuwe mama straalde als nooit tevoren op de rode loper van de Women of Worth Celebration van L'Oréal Paris in New York en poseerde gewillig met actrice Eva Longoria en topmodel Karlie Kloss, haar collega-ambassadrices bij het beautyimperium.
 

Lively zag er stralend uit in een zwarte jurk met transparante mouwen en leek zich kostelijk te amuseren met actrice Diane Keaton. It's good to have you back, Blake! 
 

 

Lees ook:Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '