Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'We geven om elkaar. Onze genegenheid voor elkaar is onvoorwaardelijk.'

ZIEN: Andrew Garfield emotioneel over ex-lief Emma Stone

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Ze hadden vijf jaar lang een knipperlichtrelatie, maar van bad blood tussen Andrew Garfield en Emma Stone is er geen sprake. De Brits-Amerikaanse acteur had niets dan lieve woorden voor zijn ex tijdens een recent podcastinterview. 

Andrew Garfield en Emma Stone mogen dan wel een passionele – en ietwat turbulente – relatie hebben (gehad), de genegenheid tussen de twee is nog erg groot. Dat bevestigde de Brits-Amerikaanse acteur in een podcastinterview met het Amerikaanse magazine Vanity Fair. 
 

Chemie op de filmset

Het ex-acteurskoppel leerde elkaar in 2010 kennen op de set van 'The Amazing Spiderman' waar de vonk meteen oversloeg. Begin 2011 gingen ze even uit elkaar, maar tegen de zomer waren de twee back on. Ondanks het feit dat ze hun relatie altijd streng afschermden van de media, verschenen ze in 2012 toch samen op de cover van tienermagazine Teen Vogue
 

In 2013 kwam 'The Amazing Spiderman 2' uit en dat alles nog steeds snor zat tussen Garfield (33) en Stone (28) is een understatement: de liefde spatte van het scherm. Twee jaar later ging het koppel uit elkaar. De reden? Ze zouden elkaar te vaak missen vanwege hun drukke werkschema's
 

#ExGoals

Vorig jaar werden de twee samen gespot in Londen waardoor de geruchtenmolen opnieuw op volle toeren draaide: are they or aren't they? Maar beide acteurs bevestigden dat ze gewoon goede vrienden zijn. 

 

Hoewel, zo 'gewoon' vinden wij de vriendschap tussen de twee exen toch niet. Nu het awardseizoen begonnen is en beiden verschillende keren genomineerd zijn voor hun werk in 'La La Land' (Emma) en 'Hacksaw Ridge' (Andrew), komen de ex-geliefden elkaar vaak tegen op de rode loper. Awkward? Allerminst. Garfield gaf zijn voormalige vriendin zelfs een staande ovatie toen ze vorige week zondag haar Golden Globe voor beste vrouwelijke hoofdrol in ontvangst mocht nemen. De term #ExGoals was geboren. 
 

Emma Stone

'Er is heel veel liefde en respect tussen ons'

Tijdens een interview met Vanity Fair wou het Amerikaanse magazine graag weten of het emotioneel is om twee jaar na hun breuk nu samen de awardshows te moeten bijwonen. 'Het is heel fijn, want we geven zoveel om elkaar. Dat is vanzelfsprekend voor ons. Die genegenheid is onvoorwaardelijk. Er is gewoon heel veel liefde en respect tussen ons', antwoordde hij. *smelt*

We geven zoveel om elkaar. Die genegenheid is onvoorwaardelijk. 

Alsof dat nog niet genoeg was, voegde de acteur, die je ook kent van de films 'Never Let Me Go' en 'The Social Network', eraan toe dat hij haar grootste fan is. 'Ik word continu geïnspireerd door haar werk en door hoe ze omgaat met het hele circus errond, dus ik vind het fantastisch om haar succes van zo dichtbij te mogen meemaken en haar te mogen zien openbloeien tot de actrice die ze is.' Euhm .. wauw. Zo'n ex willen wij ook wel! 

 

Tot slot zei Garfield dat hij het geweldig vindt dat ze elkaar nog steeds door dik en dun steunen. 'It's nothing but a beautiful thing.' We dagen je uit om onderstaand filmpje te zien zonder weke knieën te krijgen. 

 


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

01:43
RECEPT: verfrissende ijskoffie-ijsjes
04:02
VLOG: dit leerde redactrice Anaïs in en over New York City
03:05
RECEPT: deze Rice Krispie-repen met Oreo komen recht uit je dromen
02:41
ZIEN: Flair volgde DJ Jack Amai M'n Klak uit 'Down the road' vlak voor zijn set op Dranouter
02:55
ZIEN: Flair zocht 's werelds grootste Niels Destadsbader-fan op Suikerrock
03:36
RECEPT: zomerse frambozentaart
VIDEO: wij spraken Dylan O'Brien en Zoey Deutsch over hun nieuwe film 'Not Okay'
05:01
HILARISCH: 'Familie'-acteurs en -actrices reageren op de grappigste mean tweets
02:28
RECEPT: misdadig lekkere Kinderchocoladebrownies
05:02
'Onze samenleving kijkt nog altijd neer op singles'
01:49
RECEPT: onweerstaanbaar lekkere pindakaasfudge 
3:00
ZIEN: Flair volgde Coely backstage op Cactusfestival
03:12
RECEPT: zalige aardbeiencake met coulis
VIDEO: onze modellen geven tijdens onze sportmodeshoot hun bodyconfidence-tips
11:05
WORK-OUT: kickboksen met Gudrun en Celien
11:10
WORK-OUT: 9 minutes power HIIT met Gudrun en Celien