Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'We geven om elkaar. Onze genegenheid voor elkaar is onvoorwaardelijk.'

ZIEN: Andrew Garfield emotioneel over ex-lief Emma Stone

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Ze hadden vijf jaar lang een knipperlichtrelatie, maar van bad blood tussen Andrew Garfield en Emma Stone is er geen sprake. De Brits-Amerikaanse acteur had niets dan lieve woorden voor zijn ex tijdens een recent podcastinterview. 

Andrew Garfield en Emma Stone mogen dan wel een passionele – en ietwat turbulente – relatie hebben (gehad), de genegenheid tussen de twee is nog erg groot. Dat bevestigde de Brits-Amerikaanse acteur in een podcastinterview met het Amerikaanse magazine Vanity Fair. 
 

Chemie op de filmset

Het ex-acteurskoppel leerde elkaar in 2010 kennen op de set van 'The Amazing Spiderman' waar de vonk meteen oversloeg. Begin 2011 gingen ze even uit elkaar, maar tegen de zomer waren de twee back on. Ondanks het feit dat ze hun relatie altijd streng afschermden van de media, verschenen ze in 2012 toch samen op de cover van tienermagazine Teen Vogue
 

In 2013 kwam 'The Amazing Spiderman 2' uit en dat alles nog steeds snor zat tussen Garfield (33) en Stone (28) is een understatement: de liefde spatte van het scherm. Twee jaar later ging het koppel uit elkaar. De reden? Ze zouden elkaar te vaak missen vanwege hun drukke werkschema's
 

#ExGoals

Vorig jaar werden de twee samen gespot in Londen waardoor de geruchtenmolen opnieuw op volle toeren draaide: are they or aren't they? Maar beide acteurs bevestigden dat ze gewoon goede vrienden zijn. 

 

Hoewel, zo 'gewoon' vinden wij de vriendschap tussen de twee exen toch niet. Nu het awardseizoen begonnen is en beiden verschillende keren genomineerd zijn voor hun werk in 'La La Land' (Emma) en 'Hacksaw Ridge' (Andrew), komen de ex-geliefden elkaar vaak tegen op de rode loper. Awkward? Allerminst. Garfield gaf zijn voormalige vriendin zelfs een staande ovatie toen ze vorige week zondag haar Golden Globe voor beste vrouwelijke hoofdrol in ontvangst mocht nemen. De term #ExGoals was geboren. 
 

Emma Stone

'Er is heel veel liefde en respect tussen ons'

Tijdens een interview met Vanity Fair wou het Amerikaanse magazine graag weten of het emotioneel is om twee jaar na hun breuk nu samen de awardshows te moeten bijwonen. 'Het is heel fijn, want we geven zoveel om elkaar. Dat is vanzelfsprekend voor ons. Die genegenheid is onvoorwaardelijk. Er is gewoon heel veel liefde en respect tussen ons', antwoordde hij. *smelt*

We geven zoveel om elkaar. Die genegenheid is onvoorwaardelijk. 

Alsof dat nog niet genoeg was, voegde de acteur, die je ook kent van de films 'Never Let Me Go' en 'The Social Network', eraan toe dat hij haar grootste fan is. 'Ik word continu geïnspireerd door haar werk en door hoe ze omgaat met het hele circus errond, dus ik vind het fantastisch om haar succes van zo dichtbij te mogen meemaken en haar te mogen zien openbloeien tot de actrice die ze is.' Euhm .. wauw. Zo'n ex willen wij ook wel! 

 

Tot slot zei Garfield dat hij het geweldig vindt dat ze elkaar nog steeds door dik en dun steunen. 'It's nothing but a beautiful thing.' We dagen je uit om onderstaand filmpje te zien zonder weke knieën te krijgen. 

 


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Bekijk meer

03:43
3 tips om geldzaken te bespreken met je partner
06:07
Hannah van der Westhuysen over ‘Fate: The Winx Saga': 'Stella's mentale struggles zijn heel herkenbaar voor mij'
02:07
RECEPT: de allerlekkerste Bountykoekjes
06:05
Corbin Bleu: 'Met de serie kunnen we de originele versie van "High School Musical" bewonderen, maar tegelijk ook bespotten'
03:24
RECEPT: deze mojitocake is the best of both worlds
02:31
RECEPT: ricotta-koffiekoeken, net zo lekker als die in Italië
03:03
ALLES KAPOT: fans van Goldband en Bazart nemen het op de weide van Crammerock tegen elkaar op
05:44
ZIEN: Flair verzamelde de grappigste mean tweets over 'Familie' en zo reageren de acteurs (deel 2)
05:02
VIDEO: neuroloog Steven Laureys begeleidt je tijdens een sessie open-mindfulnessmeditatie
04:47
VIDEO: topdokter Steven Laureys leert je de ademhalingsmeditatie aan
03:00
RECEPT: zeemzoete Reese's-brownies met extra veel pindakaas
03:47
ZIEN: wij lieten jullie de ultieme Clouseau-medley zingen op Maanrock
03:10
RECEPT: hemelse citroencheesecake met bastognebodem
05:03
Lili Reinhart speelt in 'Look Both Ways': 'Ik ben iemand die houdt van controle, dus dat moest ik leren loslaten'
Taylor John Smith over ‘Where The Crawdads Sing’: ‘De verfilming is een liefdesbrief aan het boek’
01:43
RECEPT: verfrissende ijskoffie-ijsjes