Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Spoiler alert!

Ze zijn er: de eerste beelden uit het nieuwe seizoen van ‘Prison Break’

Enkele maanden geleden wisten we jullie te vertellen dat er een nieuw seizoen van ‘Prison Break’ op komst is. Zowel Michael Scofield als zijn broer Lincoln Burrows spelen mee in het vervolg en hier zijn al enkele beelden van.

De opnames zijn al begonnen en ook de releasedatum van de serie is vroeger dan verwacht. Zo mogen we in september al de eerste aflevering verwachten. De laatste aflevering van ‘Prison Break’ kwam in 2009 en fans zijn dan ook heel enthousiast over de terugkeer van de serie én een wederzien met Michael Scofield.
 

Toch rijzen er veel vragen. Zo is Michael zogezegd overleden op het einde van seizoen vier, maar zal hij wel nog te zien zijn in het vervolg. Op basis van enkele spoilers zou de ex-gevangene opnieuw achter de tralies zitten. Zijn broer en zijn vrouw Sara ontdekken dat hij nog in leven is en smeden vervolgens een plan om hem terug te halen uit de gevangenis.
 

Ook voor zijn broer Lincoln Burrows ziet seizoen vijf er niet geheel rooskleurig uit. Zo werd er onlangs een foto de wereld ingestuurd waar hij samen met zijn ‘body double’ te zien was. Verder duiken er nog enkele oude bekenden op zoals T-Bag en C-Note.
 

 

Ook van deze films en series komt er een remake:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '