https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nissan

Wie o wie ziet zichzelf stiekem al achter het stuur zitten?

ZALIG: dit is de ideale auto voor elke enthousiaste hondenliefhebber

Sommige honden beginnen spontaan met hun schattige kopje te draaien zodra je het woord 'auto' uitspreekt, de ander offert liever z'n avondeten op dan met zijn vier poten in een vierwieler te belanden. Maar voor honden die wel met hun staartje beginnen te kwispelen wanneer de autosleutels worden bovengehaald, is deze auto de Rolls Royce van de hondenwereld.

De nieuwe X-trail 4Dog van Nissan is officieel de meest hondenvriendelijke wagen op de markt. De ruime koffer is omgebouwd tot een privéruimte voor je trouwste viervoeter en is uitgerust met een camera én een beeldscherm, zodat jullie elkaar tijdens je roadtrip in de gaten kunnen houden. Daarnaast bezit-ie handige waterbakjes, verluchting, een hele wandelbrug voor easy access en nog zoveel andere dingen die de ritjes voor je hond nog een stuk aangenamer zullen maken. See for yourself!

 

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_Z3pBdivA8WA][/sm-rambla-embed]

 

Ongeduldige pootjes zullen nog even moeten blijven trappelen, want de X-trail 4Dog zit voorlopig nog in zijn testfase. Al voorspellen wij nu al dat deze vierwieler een enorm succes zal worden (hij is inclusief rimpelige mopshond, toch? Nee?).

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content