Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

‘Joe moet noodgedwongen iets doen dat hij echt niet wil doen’.

Makers van ‘You’ onthullen enkele duistere details over het tweede seizoen

De opnames van het tweede seizoen van ‘You’ zijn volop aan de gang, maar details over het vervolg zijn voorlopig nogal schaars. Gelukkig beginnen de makers en hoofdacteur Penn Badgley steeds loslippiger te worden. Een ding is nu al zeker: seizoen twee van de serie zal behoorlijk spannend worden.


Enkele maanden geleden vertelde Penn Badgley in een interview dan zijn personage gevaarlijker en obsessiever dan ooit is. ‘In het nieuwe seizoen heb ik een aantal zaken moeten doen met prothetische lichamen die redelijk misselijkmakend waren’, aldus de acteur in Entertainment Tonight. In het vervolg krijgen we ook meer te zien wat hij zijn ex-vriendin Beck aangedaan heeft.

Lang hoeven we hier bovendien niet op te wachten, want de moord op de blondine komt in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen al aan bod. ‘Joe moet noodgedwongen iets doen dat hij echt niet wil doen’, aldus Sera Gamble in een interview met US Weekly. Volgens Sera, een van de schrijvers van de serie, bevat deze aflevering haar favoriete shot uit heel haar carrière. Wij houden ons hart al vast!

Bloediger, enger en duisterder


Het tweede seizoen van ‘You’ zal een stuk duisterder worden dan wat we tot nu toe gezien hebben. ‘Wanneer Joe naar Los Angeles verhuist, krijgen we een heel andere kant van hem te zien.’ Volgens haar zit er ook één scene in die bloederiger én enger is dan alles wat we in seizoen een gezien hebben. ‘Je herkent het als je het ziet’, aldus de schrijfster.

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '