Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En we weten ook wie de rol van Timon en Pumbaa zal spelen!

YES: we kennen ein-de-lijk de releasedatum van ‘The Lion King’

Wij hebben goed en slecht nieuws voor jullie, ladies. Het goede nieuws is dat Disney ein-de-lijk bekendgemaakt heeft wanneer de remake van ‘The Lion King’ uitkomt. Het slechte nieuws is (je kan het al raden) dat we er nog twee jaar op mogen wachten…


 

Het is nog even wachten, maar eindelijk weten we de releasedatum van ‘The Lion King’. Jon Favreau, de regisseur van de film, heeft net bekendgemaakt dat de remake uitkomt op 19 juli 2019. We zullen nog een dikke twee jaar moeten wachten, maar wij hebben een voorgevoel dat de film het wachten waard zal zijn.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bovendien hebben we nog meer goed nieuws, want Disney heeft ook bekendgemaakt wie de rollen van Timon en Pumbaa zullen spelen. Billy Eichner zal de stem van het zalige zwijntje inspreken en Seth Rogen, bekend van onder andere ‘Knocked Up’, neemt de rol van Timon voor zijn rekening.

 

Wie zien (of beter gezegd: horen) we nog allemaal in de remake van ‘The Lion King’? Donald Glover speelt de rol van Simba en James Earl Jones mag zich inleven in de wereld van Mufasa. Voor de rol van Nala heeft de regisseur zijn zinnen gezet op Beyoncé, maar de zangeres heeft het nieuws momenteel nog niet bevestigd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '