Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Fast forward naar 2018!

YES: Johnny Depp speelt mee in ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’

Wij hebben geweldig nieuws voor iedereen die uitkijkt naar ‘Fantastic Beasts And Where To Find Them’. Er is namelijk net bekendgemaakt dat Johnny Depp meespeelt in de film en daar worden wij héél erg gelukkig van.

Wij kijken nu al uit naar het tweede deel van ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ en dit terwijl de eerste film nog niet eens in de zalen speelt. Er is namelijk net bekendgemaakt dat Johnny Depp een rol heeft in de vervolgfilm. De acteur zal dus meespelen in het tweede deel, maar welke rol hij krijgt, is momenteel nog niet bekend.
 

Fantastic Beasts’ werd – zoals iedereen ondertussen al weet – geschreven door J.K. Rowling en speelt zich ongeveer 70 jaar voor het Harry Potter-verhaal af. Johnny Depp zou ook zijn opwachting maken in het eerste deel, maar volgens Deadline is hij bijna onherkenbaar. Wij nemen ons vergrootglas alvast mee naar cinemazaal.
 

Fast forward naar 2018

Wie de 53-jarige acteur in zijn tovenaarsrol wil zien, moet dus nog even geduld hebben. Op het tweede deel van de saga is het nog wachten tot 2018, maar gelukkig komt de eerste film al uit op 18 november.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '