Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Geen raadselachtig gemiauw meer!

YES: je kan vanaf nu écht praten met je kat

Een echte kattenliefhebber doet het dagelijks, praten met haar huisdier. 'Goeiemorgen, Tijger! Wil jij een kommetje malse kattenbrokjes? Mmm, lekker, hè?' Helaas antwoordt je kat alleen maar met mysterieus gemiauw. Zegt hij nu dat het heerlijk is of dat-ie ervan walgt? Goed nieuws: die onzekerheid is misschien verleden tijd dankzij Catterbox.

Wist je dat katten zelfs alleen maar miauwen om te communiceren met mensen, en niet met andere katten? In de natuur miauwen ze zelfs bijna nooit. Dat gemiauw doen ze speciaal voor jou, opdat jij zou weten wat je kat nodig heeft. Om je kat nog beter te begrijpen, creëerde Temptations een nieuwe halsband voor je pluizige viervoeter: Catterbox. Door middel van wifi en bluetooth analyseert hij verschillende kattengeluiden en zet hij die om in begrijpelijke informatie. De halsband spreekt dus uit wat je kat wil vertellen. Het werd al gelanceerd in Nieuw-Zeeland en Amerika, nu België nog. We zijn benieuwd!
 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Zin in nog meer katten?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '