Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: The Late Late Show with James Corden

Klaar voor een rondje 'The Fresh Prince of Bel-Air'?

YAY: Will Smith komt naar Carpool Karaoke

Carpool Karaoke is al maanden een hit op het internet, maar van het populaire format komt er nu ook een tv-serie. James Corden zal (helaas) niet altijd zelf achter het stuur kruipen, maar de talkshowpresentator heeft wel een indrukwekkende collectie beroemdheden verzameld. Zo zal onder andere Will Smith (!) plaatsnemen op de passagiersstoel. Can’t wait!

Carpool Karaoke in serievorm is een onderdeel van de Apple Music Show en gisterenavond tijdens de Grammy Awards kreeg iedereen al een kleine sneak peek. Het concept is niet veranderd, alleen zal James Corden niet altijd zelf achter het stuur kruipen. De artiesten zullen namelijk zelf verschillende muzikale duo’s vormen.
 

Naast Will Smith zullen ook Alicia Keys, John Legend en Ariana Grande nog te zien zijn in het format. Meer informatie – zoals een releasedatum – is er nog niet, maar ‘Carpool Karaoke: The Series’ zal exclusief op Apple Music beschikbaar zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '